O σχεδιασμός του Golf ήταν ανέκαθεν εξελικτικός παρά επαναστατικός.

O σχεδιασμός του Golf ήταν ανέκαθεν εξελικτικός παρά επαναστατικός.

Golf GTi με design Arteon

3.529 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2017)

Ο νέος σχεδιασμός του VW Arteon με τους προβολείς να εκτείνονται στην μάσκα του αυτοκινήτου, φαίνεται πως έχει δώσει την έμπνευση για την υιοθέτηση ενός τέτοιου σχεδίου και στα άλλα μοντέλα που έρχονται. Θα είναι όμως ταιριαστό αυτό το design και στο Golf GTI;

Ο σχεδιασμός του Arteon, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θέλουν το νέο Touareg να υιοθετεί παρόμοια διάταξη, βάζει στην σκέψη πολλών αν θα μπορέσει να συμβεί το ίδιο και στα μικρότερα μοντέλα, όπως το Golf GTI.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως με τα περισσότερα αυτοκίνητα της VW, ο σχεδιασμός του Golf ήταν ανέκαθεν εξελικτικός παρά επαναστατικός και αυτό πιθανότατα συμβαίνει και με το Mk VIII, με την εταιρεία να μην έχει τη διάθεση να «ξεφύγει» από τα επιτυχημένα design που υπήρχαν και στα επτά προηγούμενα Golf.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα το όγδοο Golf GTI αναμένεται να διαθέτει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα υιοθετώντας έναν ηλεκτρικά συμπιεσμένο κινητήρα, για να ενισχύει τη ροπή χαμηλής τάσης.

Φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας, που θα δώσει στο Golf GTI μια λειτουργία ενίσχυσης, με τη μηχανή καύσης 2,0 λίτρων και τον ηλεκτρικό κινητήρα να δουλεύουν μαζί για να προσφέρουν περισσότερες επιδόσεις, συνοδευόμενοι βέβαια, από σύστημα μετάδοσης κίνησης διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το VW Golf της επόμενης γενιάς, θα ξεκινήσει σε κάποιο σημείο το 2019, οπότε το GTI πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του το 2020.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center