3 φωτογραφίες »

Η εικόνα που διέρρευσε.

«Γυμνό» το νέο Fiat 500e

2.506 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2020)

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500 που διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγο καιρό πριν το επίσημο ντεμπούτο του.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500 που βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη από την ιταλική φίρμα. Μπορεί εκ πρώτης όψης να φαίνεται πως πρόκειται για ένα 500ράκι που έχει λάβει μια μικρή ανανέωση, ωστόσο με δεδομένο πως η επόμενη γενιά του θα διατεθεί μόνο σε ηλεκτρική έκδοση, ως το αντίπαλο δέος των Honda e και MINI Electric, όλες οι αναφορές  κάνουν λόγο πως πρόκειται για το νέο Fiat 500e.


Προηγούμενες εικόνες του Fiat 500e.

Προηγούμενες εικόνες του Fiat 500e.


To μοντέλο φαίνεται πως λαμβάνει μικρές αλλά σαφείς διαφορές σε σχέση με το τωρινό Fiat 500. Oι καθρέπτες έχουν μετακινηθεί πάνω στις εμπρός κολώνες, τα πίσω φωτιστικά σώματα υιοθετούν νέο σχήμα D ενώ η θύρα του πορτ-μπαγκάζ έχει αλλάξει σχεδίαση και δεν έχει πλέον φινίρισμα από χρώμιο. Καινούρια είναι τα χερούλια στις πόρτες ενώ στο εμπρός μέρος, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα φωτιστικά σώματα κατά μεγάλο βαθμό δεν θα αλλάξουν.

Προηγούμενες εικόνες του Fiat 500e.

Προηγούμενες εικόνες του Fiat 500e.


Η Fiat διαρρέει πως η τιμή του ηλεκτρικού 500 θα αυξηθεί σημαντικά, ωστόσο θεωρεί πως η κληρονομιά του είναι τέτοια που δεν θεωρεί πως θα χάσει πολλούς πελάτες. Ο επικεφαλής Marketing της φίρμας ανέφερε σχετικά: «Ήταν επιλογή μας να πάμε στην premium κατηγορία. Ένα νέο 500ράκι, πλήρως καινούριο, πλήρως ηλεκτρικό. Ένα Τesla για την πόλη με μοναδικό στυλ. Θα βρίθει Ιταλία».

Όσον αφορά την κατασκευή μιας Abarth έκδοσης επιδόσεων, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι στα πλάνα της φίρμας αλλά είναι πιθανό να προσφερθεί μέσα τα επόμενα χρόνια.

PEIRAIOS LEASING
test center