• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο εν λόγω αγώνας αποτελούνταν αποκλειστικά από μοντέλα της Mercedes-Benz.

Γυναίκα με ΜΙΝΙ εισβάλει σε πίστα την ώρα του αγώνα (+vid)

2.008 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/10/2020

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός που συνέβη στην Βραζιλία κατά τη διάρκεια ενός μηχανοκίνητου αγώνα στην πίστα του Interlagos, όταν γυναίκα που οδηγούσε ΜΙΝΙ Cooper μπήκε κατά λάθος στην πίστα την ώρα που ο αγώνα ήταν σε πλήρη εξέλιξη!


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Ο εν λόγω αγώνας αποτελούνταν αποκλειστικά από μοντέλα της Mercedes-Benz, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν ξαφνικά στην άκρη της πίστας να προχωράει ένα λευκό ΜΙΝΙ Cooper. Φυσικά η κινητοποίηση των διοργανωτών - που σε πρώτη φάση πιάστηκαν στον ύπνο- ήταν άμεση και έβαλαν στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας προκειμένου ο «εισβολέας» να αποχωρήσει και ο αγώνας να συνεχιστεί.
 
Υπεύθυνη για την όλη αναστάτωση ήταν η 29χρονη οδηγός του ΜΙΝΙ, Renata Monti η οποία αμέσως μετά έδωσε την εξήγηση της. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε η κοπέλα, είχε βρεθεί σε ένα παρακείμενο χώρο της πίστας όπου διεξάγονταν ένας άλλος αγώνας drag. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να φύγει μπερδεύτηκε και μέχρι να καταλάβει που ακριβώς έπρεπε να πάει είχε βρεθεί μέσα στην πίστα!
 
Η Ομοσπονδία Αυτοκινήτων του Σάο Πάολο δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό, το οποίο ευτυχώς είχε αίσια έκβαση με το ΜΙΝΙ να απομακρύνεται από την πίστα.
 

Tags: MINI