Το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο της AMG (AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC).

Tο μοντέλο λαμβάνει το καινοτόμο kit του οίκου.

Πληροφορίες γύρω από τυχόν αναβαθμίσεις στο μηχανικό σύνολο του μοντέλου δεν υπάρχουν.

H AMG GLE 63 S Coupe της Larte

3.042 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2018)

Το δικό της βελτιωτικό πακέτο για την Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe παρουσίασε o βελτιωτικός οίκος Larte Design.

H Larte Design σε αντίθεση με άλλους βελτιωτικούς οίκους έχει στην γκάμα της πακέτα για μια σειρά από μοντέλα από διάφορες μάρκες. Αυτή την φορά, λίγο μετά τον εορτασμό των έξι χρόνων από την ίδρυση της, η εταιρεία παρουσίασε το νέο της βελτιωτικό πακέτο για την Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe.

Eμφανισιακά, το μοντέλο λαμβάνει το καινοτόμο kit του οίκου το οποίο και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, καινούριους διαχύτες, νέα πίσω φώτα φρένων, εμβλήματα Larte ενώ προσφέρονται ακόμα επιπλέον και μοναδική γρίλια, επιπλέον λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και μια σειρά από άλλες μικρές διαφοροποιήσεις, όλες τους κατασκευασμένες από ανθρακόνημα.
 
Πληροφορίες γύρω από τυχόν αναβαθμίσεις στο μηχανικό σύνολο του μοντέλου δεν υπάρχουν, συνεπώς υποθέτουμε ότι η Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe θα συνεχίσει να αποδίδει 585 ίππους και 760 Nm ροπής χάρη στον twin-turbo 5,5 λτ. V8 κινητήρα της εταιρείας. Το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο της AMG (AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC), που μεταφέρει την κίνηση και στους 4 τροχούς. Όσο για τα 0-100 χλμ./ώρα, το κορυφαίο αυτό crossover απαιτεί κάτι λιγότερο από 4,5 δλ.

Πώς σας φαίνεται; 

ELASTIKA 2024
NISSAN