2 φωτογραφίες »

Η φωτογραφία που ήρθε στο φως.

H Alfa Romeo GTA;

4.122 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2020)

Η πανίσχυρη Alfa Romeo Giulia GTA (Gran Turismo Alleggerita) ίσως κάνει το ντεμπούτο της νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.


Mια νέα φωτογραφία που ίσως δείχνει την πανίσχυρη Alfa Romeo Giulia GTA (Gran Turismo Alleggerita) ήρθε στο φως από την σελίδα CocheSpias που ειδικεύεται, θα λέγαμε, στην εύρεση φωτογραφιών από μοντέλα που οι εταιρείες θα ήθελαν να μείνουν κρυφά.

Οι πρώτες αναφορές πως η Alfa Romeo ετοιμάζει μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση για την Giulia εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα και έκαναν λόγο πως η Giulia GTA θα κάνει το ντεμπούτο της αυτόν τον Ιούνιο. Αν και δεν είναι ασφαλές να πούμε πως το αυτοκίνητο στην φωτογραφία είναι το εν λόγω σπορ σεντάν, το μοντέλο υιοθετεί κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα περιμέναμε όπως πιο επιθετικό προφυλακτήρα και smoked πιο άγρια εμπρός φωτιστικά σώματα.

Η Alfa Romeo πριν λίγο δημοσίευσε ένα video στο οποίο ανακοινώνει πως ετοιμάζει κάτι σπουδαίο για την Έκθεση της Γενεύης. Στην περίπτωση που η Giulia GTA παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα, βέβαια, θα διαψευστούν τα σενάρια που την θέλουν να λανσάρεται στις 24 Ιουνίου στο Μιλάνο της Ιταλίας. Σε κάθε περίπτωση, θυμίζουμε πως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισχύς του εν λόγω μοντέλου θα φτάσει περίπου τους 620 ίππους, ενώ η ροπή τα 600 Nm, όντας εξοπλισμένο με τον twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρα. Το μοτέρ θα συνδυαστεί αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων της ZF. Τέλος υποστηρίζεται πως για να τιμήσει τον χαρακτηρισμό «Alleggerita» που σημαίνει ελαφρύς, η νέα Giulia θα είναι περίπου 20 κιλά ελαφρύτερη.

Περισσότερα θα μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης. Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μάθετε όλα τα νεότερα από το μεγάλο event της αυτοκίνησης στην Ευρώπη.
 

Toyota
test center