H νέα Alfa Romeo Alfetta θα παρουσιαστεί το 2018, ώστε να ανταγωνιστεί τις BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H νέα Alfa Romeo Alfetta θα παρουσιαστεί το 2018, ώστε να ανταγωνιστεί τις BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα).

H Alfa Romeo ετοιμάζει 9 νέα μοντέλα

8.542 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2016)

Η ιταλική εταιρεία προετοιμάζει την επίθεσή της σε όλες τις κατηγορίες τα επόμενα 5 χρόνια, έχοντας στα σκαριά 9 νέα μοντέλα. Δείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι ιθύνοντες της Alfa Romeo φαίνεται ότι βρίσκονται σε οίστρο δημιουργικότητας, μετά το λανσάρισμα της νέας Giulia που ήρθε για να σπάσει το γερμανικό κατεστημένο. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το πλάνο της φίρμας, από το οποίο προκύπτει ότι ετοιμάζονται 9 νέες Alfa Romeo μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Στο πλάνο της ιταλικής φίρμας βρίσκεται και η station έκδοση της Giulia.

Στο πλάνο της ιταλικής φίρμας βρίσκεται και η station έκδοση της Giulia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έτσι, εκτός από το πρώτο SUV της Μιλανέζικης φίρμας, με την κωδική ονομασία Stelvio, που θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα, αναμένουμε, επίσης, τα εξής μοντέλα: 2 ακόμη SUV (εκ των οποίων το ένα μεγάλο με βάση τη Maserati Levante), τη station έκδοση της Giulia, τη νέα Giulietta (σε hatchback και station),  τη νέα Brera (σε κουπέ και κάμπριο έκδοση), την Alfetta που θα είναι ένα μεγάλο σεντάν, καθώς και ένα μεγαλύτερο sports car.
 
 
Νέα Alfa Romeo Giulietta
Στην επόμενη, δεύτερη γενιά της νέας Giulietta, η Alfa Romeo μας ετοιμάζει μια αλλαγή, η οποία θα ξυπνήσει μνήμες από το πισωκίνητο παρελθόν της ιστορικής ιταλικής μάρκας. Ειδικότερα, η επόμενη Giulietta που θα έρθει το 2017 θα βασιστεί σε μια μικρότερη εκδοχή της πλατφόρμας της νέας Giulia, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πισωκίνητη! Με τον τρόπο αυτό η Alfa Romeo από τη μια μειώνει το κόστος εξέλιξης των νέων της μοντέλων, αφού ουσιαστικά χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα, ενώ από την άλλη δίνει στην επόμενη Giulietta ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία. Επίσης, η υιοθέτηση της πισωκίνητης πλατφόρμας δίνει την ευκαιρία στη νέα Alfa Romeo Giulietta να αποκτήσει και ένα κορυφαίο μοντέλο super υψηλών επιδόσεων, στα πρότυπα της νέας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων.


 
Νέα Alfa Romeo Alfetta
 Στη κατηγορία των μεγάλων σεντάν η Alfa Romeo θα επιστρέψει το 2018 με ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο θα επαναφέρει το όνομα «Alfetta» στη γκάμα. Η Alfetta θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα της Giulia και σχεδιαστικά, θα κερδίσει σε στυλ, με ένα πολύ δυναμικό και εκπλεπτισμένο αμάξωμα που της δίνει από τώρα το τίτλο του ομορφότερου μοντέλου της κατηγορίας. Ενώ οι αρχικές φήμες έλεγαν πως η Αlfetta θα βασίζεται στο πάτωμα της Maserati Ghibli, τελικά «κλείδωσε» η επιλογή μίας τροποποιημένης εκδοχής της πλατφόρμας της Giulia.  
 
Η Alfa Romeo θα προσφέρει τη νέα Alfetta αποκλειστικά με μοτέρ υψηλού κυβισμού, ξεκινώντας από τον νέο πλήρως αλουμινένιο 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού, με υψηλή πίεση υπερπλήρωσης και ονομαστική απόδοση 200 ίππων, που συνδυάζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο της Aisin. Αμέσως μετά ακολουθεί ο επίσης αλουμινένιος 2,2 λίτρων turbodiesel, με τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας και δύο αποδόσεις, μια με 150 και μια με 180 ίππους. Αμφότερες συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 8άρι αυτόματο. Τέλος, στην κορυφή της γκάμας θα συναντήσουμε τον 6κύλινδρο 2,9 λίτρων BiTurbo βενζινοκινητήρα των 510 ίππων που εδρεύει και στην Giulia Quadrifoglio, ο οποίος προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 περίπου δευτερόλεπτα.
 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto