Η πρώτη εμφάνιση του μονοθέσιου της Alfa Romeo για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1, συνέπεσε με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

O Kimi Raikkonen πήρε το ειδικό αυτό μονοθέσιο και το έκανε μια βόλτα στη πίστα του Fiorano.

Να θυμίσουμε πως στο επερχόμενο πρωτάθλημα τα δύο μονοθέσια της Alfa Romeo θα οδηγηθούν από τους Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi.

Η Alfa «ντύθηκε» ειδικά για τον Βαλεντίνο

2.096 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2019)

Η πρώτη εμφάνιση του μονοθέσιου της Alfa Romeo για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1, συνέπεσε με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας δώρο μία νέα «ενδυμασία» στο αν μη τι άλλο ερωτεύσιμο μονοθέσιο.

Όπως μπορούμε να δούμε το μονοθέσιο της Alfa, σε όλο το μήκος και το πλάτος του καλύφθηκε από αναρίθμητα τρίγωνα, τα οποία μέσα τους φιλοξενούσαν είτε καρδιές (λόγω του Βαλεντίνου), είτε το τετράφυλλο τριφύλλι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Quadrifoglio.
 
Έτσι λοιπόν, ο Kimi Raikkonen πήρε το ειδικό αυτό μονοθέσιο και το έκανε μια βόλτα στη πίστα του Fiorano που ανήκει στη συμπολίτισσα Ferrari. Είναι περιττό να πούμε πως αυτή η ενδυμασία ήταν αποκλειστικά για λόγους μάρκετινγκ, με το κανονικό μονοθέσιο που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της F1 για το 2019 να αναμένεται να αποκαλυφθεί και επίσημα τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Circuit de Catalunya κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης pre-season δοκιμής.
 
Να θυμίσουμε πως στο επερχόμενο πρωτάθλημα τα δύο μονοθέσια της Alfa Romeo θα οδηγηθούν από τους Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi.

Toyota
moto