Η Aston Martin έδειξε την «καυτή» DBX

Η Aston Martin έδειξε την «καυτή» DBX

1.545 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Η Aston Martin υποστηρίζει πως ετοιμάζει το ισχυρότερο και πολυτελέστερο SUV στον κόσμο, που θα είναι μία νέα έκδοση της DBX και η βρετανική φίρμα έδωσε σχήμα στο μοντέλο της μέσω της τελευταίας teaser εικόνας!

Το ισχυρότερο και πολυτελέστερο SUV

Η Aston Martin πρόκειται να παρουσιάσει μια πιο «καυτή» έκδοση της DBX. Το μοντέλο σύμφωνα με την φημολογία που έχει υπάρξει θα έχει την ονομασία DBX S, ενώ από πέρυσι έχουν γίνει ορατά πολλά πρωτότυπα κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Μέχρι να αποκαλύψει επίσημα το μοντέλο, η βρετανική μάρκα συνεχίζει να προσφέρει πληροφορίες μέσω των εικόνων teaser και το ίδιο έκανε για μία ακόμα φορά, δείχνοντάς μας το προφίλ του επερχόμενου SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ντεμπούτο την 1 Φεβρουαρίου

Με βάση την εικόνα, η DBX S θα έχει έναν τεράστιο αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος, ενώ το εμπρόσθιο σπλίτερ κάνει επίσης την εμφάνισή του. Εκτός από τη διαφορετική σχεδίαση τροχών, αυτές οι δύο είναι οι μόνες εμφανείς αλλαγές στην πιο «καυτή» DBX, αν και πιστεύουμε ότι υπάρχουν περισσότερα να δούμε μόλις η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Με περισσότερα από 650 άλογα;

Η νέα έκδοση της DBX θα είναι η κορυφαία στην γκάμα του βρετανικού SUV, ακολουθώντας την έκδοση με κινητήρα V8 που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως και το μοντέλο με τον 6κύλινδρο κινητήρα που προσφέρεται στην αγορά της Κίνας. Αναφορικά με την ισχύ που θα έχει η Aston Martin κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όμως απο τη στιγμή που υποστηρίζει ότι θα είναι το ισχυρότερο SUV παραγωγής στον κόσμο σημαίνει πως πρέπει να περιμένουμε περισσότερα από 650 άλογα που βρίσκουμε στην Lamborghini Urus!

Ετοιμάζεται η κορυφαία έκδοση της DBX.
-Το ισχυρότερο και πολυτελέστερο SUV στον κόσμο λέει η εταιρεία!
-Ντεμπούτο την 1 Φεβρουαρίου.
-Με περισσότερα από 650 άλογα αν ισχύσουν τα λεγόμενα της μάρκας.
Μήπως θα πρέπει να ανησυχεί η Lamborghini Urus;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center