Το πακέτο έχει την ονομασία S-Presso.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Wheelsandmore ανακοίνωσε πως προσφέρει ένα νέο πακέτο για τους απλούς και καθημερινούς πελάτες του που θέλουν να «πειράξουν» την Lamborghini Aventador S Roadster.

H Aventador S Roadster της Wheelsandmore

2.429 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2018)

Νέο βελτιωτικό πακέτο με την ονομασία S-Presso κάνει διαθέσιμο για την Aventador S Roadster η Wheelsandmore.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Wheelsandmore ανακοίνωσε πως προσφέρει ένα νέο πακέτο για τους απλούς και καθημερινούς πελάτες του που θέλουν να «πειράξουν» την Lamborghini Aventador S Roadster που έχουν στην κατοχή τους .

Το πακέτο έχει την ονομασία S-Presso, με σαφή παραλληλισμό με το γνωστό είδος καφέ, και φτάνει την ιπποδύναμη του ιταλικού μοντέλου στα 800 άλογα και τα 720 Νm ροπής, 60 ίππους και 30 Νm περισσότερα από αυτά που αποδίδει το εργοστασιακό μοντέλο. Ο οίκος ανακοινώνει πως έχει προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις στον εγκέφαλο του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων ενώ ανακοινώνει τώρα πως τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε μόλις 2,8 δλ. (0,2 δλ. γρηγορότερα από το εργοστασιακό).
 
¶λλες αναβαθμίσεις που προσφέρονται είναι νέο σύστημα εξάτμισης, νέα ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος και προσφέρει καλύτερο κράτημα, σφυρήλατες ζάντες σε συνδυασμό με ελαστικά Pirelli και ματ μαύρο εξωτερικό χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Πώς σας φαίνεται;
 

Toyota
moto