Κάτω βλέπετε την υπάρχουσα Bugatti και πάνω το σχέδιο.

Το σχέδιο της Bugatti δίπλα στην Type 57 SC Atlantic.

Η Bugatti La Voiture Noire κοντά στις «ρίζες» της

1.711 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2020)

Η Bugatti La Voiture Noire μετρά λίγο διάστημα ζωής στην οποία ήρθε όντας εμπνευσμένη από την Type 57 SC Atlantic, μοντέλο του 1930. Πως θα ήταν όμως το μοντέλο αν ερχόταν ακόμα πιο κοντά στις ρίζες του;

Την απάντηση αυτή έρχεται να δώσει ένα ανεξάρτητο σχέδιο το οποίο ουσιαστικά δεν αλλάζει πολλά πράγματα σχεδιαστικά, έχει όμως μία σημαντική διαφοροποίηση, καθώς μεταφέρει τον κινητήρα από το κέντρο προς τα μπροστά. Αυτό σχεδιαστικά μεγαλώνει το εμπρόσθιο μέρος και κάνει το μοντέλο να μοιάζει περισσότερο στην Type 57 SC Atlantic, η οποία όπως μπορείτε να δείτε στη μία από τις δύο εικόνες χαρακτηρίζονταν από αυτό.
 
Μάλιστα για να γίνει πιο ορατή η διαφορά ανάμεσα στην υπάρχουσα Bugatti La Voiture Noire και στη νέα ιδέα του σχεδιαστή ο καλλιτέχνης έχει παραθέσει τα δύο μοντέλα σε μία εικόνα με τις διαφορές όπως προαναφέραμε να είναι μικρές αλλά υπαρκτές.
 
Για την ιστορία να πούμε πως η ισχύς της La Voiture Noire πηγάζει από τον ίδιο quad-turbo W16 κινητήρα των 8,0 λίτρων που «φοράει» και η Chiron και αποδίδει 1.500 άλογα και 1.600 Νm ροπής, ενώ εξοπλίζεται με μοναδικό ανθρακονημάτινο bodykit σε μαύρο φινίρισμα.

SPRING SEAT
NISSAN