Η Bugatti έχει τη δική της σαμπάνια.

Η εν λόγω σαμπάνια δημιουργείτε από ένα μείγμα 90% σταφυλιών chardonnay με 10% pinot noir.

Η Bugatti έχει τη δική της σαμπάνια

1.922 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Η οδήγηση και η κατανάλωση αλκοόλ δεν πάνε μαζί, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Bugatti να αποκτήσει τη δική της σαμπάνια.

Όπως ανακοινώθηκε, η τελευταία συνεργασία της μάρκας είναι με μία εταιρεία παραγωγής του γνωστού οινοπνευματώδους ποτού, που ονομάζεται Champagne Carbon, γνωστοποιώντας μία νέα ειδική έκδοση σαμπάνιας, που ονομάστηκε Champagne Carbon ƎB.01.
 
Η εν λόγω σαμπάνια δημιουργείτε από ένα μείγμα 90% σταφυλιών chardonnay με 10% pinot noir, φτιαγμένη στην ίδια ανατολική περιοχή της Γαλλίας όπου βρίσκεται και η Bugatti και διατίθεται στους ίδιους πελάτες. Επιπλέον η «συγγένεια» του ποτού με το hypercar δεν σταματούν εκεί, καθώς το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα όπως ακριβώς και το αμάξωμα στα μοντέλα της Bugatti.
Αναφερόμενοι σε αυτή τη συνεργασία πρέπει να πούμε πως η αυτοκινητοβιομηχανία της Αλσατίας δεν είναι η πρώτη που συνεργάζεται με μια μάρκα σαμπάνιας. Η Aston Martin έχει ήδη προβεί σε μία αντίστοιχη κίνηση, όπως και η Rolls-Royce. Η Morgan έχει τη δική της μπύρα, ενώ ο Elon Musk έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει κάτι αντίστοιχο μεταβαίνοντας όμως στο ποτό της τεκίλας.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα, καλό είναι να τονιστεί για μία ακόμα φορά πως η κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί!!!

Mercedes
moto