• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το συγκεκριμένο μοντέλο που θα βρεθεί σε δημοπρασία είναι το κλασικό αμάξι που οδηγούσε ο πράκτορας Coulson στο κόμικ της Marvel, Agents of S.H.I.E.L.D.

Η Chevrolet το μακρινό 1962 είχε κατασκευάσει 14.531 τέτοιες Corvette.

Εικόνα από το εσωτερικό.

H Corvette «Lola» στο σφυρί

Διαβάστηκε από 1510 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Για αυτούς που είναι λάτρεις των αυτοκινήτων αλλά και των κόμικς, αυτή η Corvette, η οποία είναι γνωστή και ως «Lola», δεν πρόκειται να αφήσει κανένα αδιάφορο.

 
Το συγκεκριμένο μοντέλο που θα βρεθεί σε δημοπρασία είναι το κλασικό αμάξι που οδηγούσε ο πράκτορας Coulson στο κόμικ της Marvel, Agents of S.H.I.E.L.D, το οποίο για τις ανάγκες του κόμικ είχε επιπλέον αλεξίσφαιρο παρμπρίζ, ενσωματωμένα πολυβόλα στους προβολείς αλλά και την ικανότητα να πετάει.
 
Στην πραγματικότητα τώρα, η Chevrolet το μακρινό 1962 είχε κατασκευάσει 14.531 τέτοιες Corvette, των οποίων η δημοτικότητα ανέβηκε μέσω του κόμικ. Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει έναν V8 κινητήρα 5.4 λίτρων, ενώ είναι εξοπλισμένο με ραδιόφωνο αλλά και με δερμάτινα καθίσματα.
 
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σύμφωνα με τους ειδικούς είναι πάρα πολύ καλή, ενώ αναμένεται η τιμή στην οποία αναμένεται να πλειοδοτηθεί εκτιμάτε περίπου στις 62.000 ευρώ.   

Tags: CHEVROLET