3 φωτογραφίες »

Το British Racing Green χρώμα ολοκληρώνει το πακέτο.

Η Cullinan της Mansory

1.657 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2020)

Ούτε 800.000 ευρώ δεν κοστίζει αυτή εδώ η Rolls-Royce Cullinan που έχει λάβει την «περιποίηση» της Mansory...

Στην παρουσίαση του νέου βελτιωτικού της πακέτου για την Rolls-Royce Cullinan προχώρησε η Mansory, περίπου 12 μήνες μετά τις αναβαθμίσεις που προσέφερε στο μοντέλο κάτω από την ονομασία «Billionaire».

Η Cullinan της Mansory εξοπλίζεται τώρα με μαύρη γρίλια, νέο προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται επιπλέον αεραγωγοί, ένας ανθρακονημάτινος εμπρός διαχύτης και τα νέα LED φώτα. Στο πλάι, οι θόλοι έχουν ενισχυθεί ενώ επίσης έχουν τοποθετηθεί πλαϊνές ποδιές για να κάνουν την εμφάνιση του SUV πιο σπορ ενώ καινούριες είναι οι 24 ιντσών ζάντες. Στο πίσω μέρος, νέα και αρκετά μεγάλη είναι η πίσω αεροτομή ενώ ο διαφορετικός πίσω προφυλακτήρας επωφελείται από καινούριο διαχύτη και τετραγωνισμένες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

To Βritish Racing Green χρώμα ολοκληρώνει μοναδικά την εμφάνιση του μοντέλου, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως η Mansory ανακοινώνει πως η απόσταση από το έδαφος έχει μικρύνει. Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, η πολυτέλεια φυσικά βρίσκεται για μια ακόμη φορά στα ύψη αλλά ο οίκος φρόντισε να προσφέρει στο SUV νέα επέδυση από δέρμα, στα καθίσματα, στα πατάκια, στο εσωτερικό των θυρών, στην κεντρική κονσόλα και στο τιμόνι.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 785.000 ευρώ.

Mercedes
test center