Κάτι καλό ετοιμάζει η Dodge και φρόντισε να μας ενημερώσει για αυτό μέσω ενός teaser βίντεο.

Η Dodge ετοιμάζει κάτι καλό (+vid)

1.423 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Κάτι καλό ετοιμάζει η Dodge και φρόντισε να μας ενημερώσει για αυτό μέσω ενός teaser βίντεο.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μόλις το βίντεο τείνει να γίνει περισσότερο αποκαλυπτικό σε εκείνο το σημείο κόβεται. Όπως θα δείτε ένα Dodge Charger βρίσκεται κάτω από ένα κάλυμμα αλλά όταν αυτό, λίγα δευτερόλεπτά μετά, είναι έτοιμο να το πάρει ο αέρας και να φανεί το αυτοκίνητο, το βίντεο σταματάει.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για το Charger Hellcat Redeye. Ένα αδελφό μοντέλο του Challenger Hellcat Redeye, που πιστεύεται ότι βασίζεται στην πιο ευρεία έκδοση (Widebody) του σεντάν, προσφέροντας πιθανώς κάποιες οπτικές βελτιώσεις που θα το καθιστούσαν άμεσα αντιληπτό.
 
Ο κινητήρας θα παραμείνει ο ίδιος που βρίσκουμε και στο Challenger, κάτι που σημαίνει πως πηγή ισχύος θα είναι ο υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας με κομπρέσορα 6,2 λίτρων. Έτσι και η ισχύς πιθανότητα θα παραμείνει η ίδια (808 ίππους και 959 Nm ροπής).
 

Τέλος να σημειώσουμε πως το Challenger Redeye κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτά, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 327 χλμ./ώρα. 
 

NEO TRAFIC
moto