Το έργο που βλέπετε στις εικόνες αποτελεί δουλειά του Hosein Soleimani.

H έμπνευση για το συνολικό σχήμα του αυτοκινήτου προέρχεται από τις αναλογίες της Aston Martin Rapide.

Ο σχεδιαστής ονόμασε το μοντέλο Ferrari GTC4 Grand Lusso.

H Ferrari GTC4Lusso «έγινε» ονειρικό σεντάν

3.371 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Η Ferrari GTC4Lusso είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο από την πασίγνωστη ιταλική μάρκα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει σκεφτεί να κατασκευάσει τη σεντάν εκδοχή του. Αυτό δεν σημαίνει πως το μοντέλο δεν υπάρχει, αφού ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε στη δημιουργία του.

Το έργο που βλέπετε στις εικόνες αποτελεί δουλειά του Hosein Soleimani, ο οποίος έχει ονειρευτεί την τετράθυρη έκδοση της Ferrari GTC4Lusso. Πλέον το ισχυρό μοντέλο έχει αποκτήσει ένα πιο παραδοσιακό σχήμα, ωστόσο διατηρεί τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το υπάρχον δίπορτο μοντέλο.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος ο δημιουργός, η έμπνευση για το συνολικό σχήμα του αυτοκινήτου προέρχεται από τις αναλογίες της Aston Martin Rapide. Με αυτό τον τρόπο απέκτησε τέσσερις πόρτες φυσιολογικού μεγέθους, ενώ ολόκληρη η καμπίνα έχει ωθηθεί προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα τη μικρότερη «μύτη». Στο πίσω μέρος το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό είναι τo επάνω μέρος που προεξέχει του κάτω, όπου είναι εγκατεστημένες οι απολήξεις τους συστήματος εξάτμισης.
 
Ο σχεδιαστής ονόμασε το μοντέλο Ferrari GTC4 Grand Lusso, αναφέροντας πως θα μπορούσε να δώσει στην ιταλική μάρκα τον τέλειο αντίπαλο για τα άλλα σούπερ πολυτελή σεντάν που κυκλοφορούν. Φυσικά φαντάζει απίθανο ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα δει το φως της ημέρας. Αντ `αυτού, η Ferrari εργάζεται πάνω στην κατασκευή του πρώτου της SUV που έχει θα παρουσιαστεί με την ονομασία Purosangue.

FORD E-TRANSIT
OPEL