Oι επισκέπτες του Παρατηρητηρίου του Empire State Building θα μπορούν να δουν τη νέα Mustang convertible από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στις 16-17 Απριλίου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι επισκέπτες του Παρατηρητηρίου του Empire State Building θα μπορούν να δουν τη νέα Mustang convertible από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στις 16-17 Απριλίου.

Η Ford γιορτάζει τα 50 χρόνια της Mustang στις 16-17 Απριλίου

3.838 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2014)

Η Ford ανακοίνωσε ότι ο εορτασμός για τα 50 χρόνια του «θρυλικού» μοντέλου της Mustang θα πραγματοποιηθεί στο Empire State Building της Νέας Υόρκης, στις 16-17 Απριλίου.

Δύο από τα πιο «αναγνωρισμένα» ονόματα του πλανήτη συναντώνται στον ίδιο χώρο στις 16-17 Απριλίου: συγκεκριμένα, η νέα Ford Mustang θα εκτίθεται στο Παρατηρητήριο του διάσημου ουρανοξύστη Empire State Building στη Νέα Υόρκη.Η παρουσίαση – που είναι πανομοιότυπη του αντίστοιχου εγχειρήματος της εταιρείας πριν από 50 χρόνια – συμπίπτει με τον παγκόσμιο εορτασμό των 50 χρόνων από το ντεμπούτο της Mustang στην Παγκόσμια Έκθεση στη Νέα Υόρκη το 1964. Έτσι λοιπόν, οι επισκέπτες του Παρατηρητηρίου του Empire State Building θα μπορούν να δουν τη νέα Mustang convertible από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στις 16-17 Απριλίου.Ομάδες επιπλέον με τις ανάλογες σημαίες από Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, θα εκπροσωπήσουν τη Β. Αμερική, Ν. Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία στις πίστες του Charlotte Motor Speedway στο Concord, N.C. και το Las Vegas Motor Speedway.Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το να ανεβάσεις ένα αυτοκίνητο 86 ορόφους πάνω από τους πυκνοκατοικημένους δρόμους του Midtown Manhattan δεν είναι απλή υπόθεση. Κανένας φορητός γερανός δεν μπορεί να φτάσει στο παρατηρητήριο του 86ου ορόφου και o κωνικός πυργίσκος πάνω από το σχετικά στενό αίθριο καθιστά αδύνατη την προσέγγιση ελικοπτέρου. Έτσι η μόνη εφικτή λύση είναι οι ανελκυστήρες.Τέλος, να θυμίσουμε ότι η νέα Mustang θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία –και στην Ευρώπη- το 2015, ενώ τόσο η Mustang fastback όσο και η convertible θα τροφοδοτούνται από τον νέο 2,3 EcoBoost και τον 5λιτρο V8 με πάνω από 426 PS.

H νέα Mustang θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία –και στην Ευρώπη- το 2015.

H νέα Mustang θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία –και στην Ευρώπη- το 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto