Mέσα σε διάστημα πέντε ετών παραγωγής ο συνολικός αριθμός των Huracan ξεπέρασε αυτόν των Gallardo που κατασκευάστηκαν σε μία ολόκληρη δεκαετία.

Η Huracan έριξε στα «αυτιά» της Gallardo

1.744 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Στα «αυτιά» έριξε η Huracan της Gallardo, καθώς όπως ανακοίνωσε η Lamborghini μέσα σε διάστημα πέντε ετών παραγωγής ο συνολικός αριθμός των Huracan που έχουν κατασκευαστεί ξεπέρασε αυτόν των Gallardo που κατασκευάστηκαν σε διάστημα μίας ολόκληρης δεκαετίας.

Σε μία μεγάλη εμπορική επιτυχία φαίνεται πως έχει αποδειχθεί η Huracan για τη Lamborghini. Η ιταλική μάρκα με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως μέσα σε διάστημα πέντε ετών κατάφερε να βγάλει από τη γραμμή παραγωγής της 14.022 μονάδες, αριθμός που αντιστοιχεί σε όλες τις Gallardo που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρο τον 10ετή κύκλο ζωής του μοντέλου, από το 2003 έως το 2013.
 
Πιο απλά η Huracan χρειάστηκε το μισό χρόνο από τη Gallardo για να κατασκευάσει και κατ επέκταση να διαθέσει την υπ αριθμόν 14.022η μονάδα της, μία Evo coupe η οποία πρόσφατα βγήκε από τη γραμμή παραγωγής και αναμένεται να φτάσει στη Νότιο Κορέα όπου βρίσκεται ο αγοραστής της.
 
Πέραν του προαναφερθέντος στατιστικού, η ιταλική μάρκα αναφέρει πως οι πωλήσεις της το πρώτο εξάμηνο του 2019 ανήλθαν συνολικά στις 4.553 μονάδες. Ειδικότερα 1.211 Huracan, 649 Aventador και 2.693 Urus (!) έφτασαν στα χέρια των νέων τους κατόχων. Μάλιστα σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2018, η Lamborghini είχε αύξηση της τάξης που φτάνει στο εντυπωσιακό 96%.
 
Βάσει των αριθμών που επικαλείται η ιταλική μάρκα δεν είναι περίεργο πως η VW αρνείται τα δημοσιεύματα που έχουν υπάρξει περί πώλησης της μάρκας.   

Hyundai
NISSAN