Η Hyundai «αγρίεψε» το Tucson με την έκδοση XRT
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai «αγρίεψε» το Tucson με την έκδοση XRT

3.426 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2021)

Την απόφαση να «αγριέψει» το νέο Tucson πήρε η Hyundai και το έκανε πράξη χάρη στη νέα έκδοση που πρόσφερε στο κορεατικό SUV. Ιδού το Tucson XRT.

Πιο στιβαρή εμφάνιση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θέλοντας να του προσφέρει μία δόση σκληράδας, να του ανεβάσει το off-road υπόβαθρο και να κάνει ακόμα πιο τολμηρή την εμφάνισή του, η Hyundai αποφάσισε και δημιούργησε μία νέα έκδοση XRT για το Tucson, με τα μαύρα χαρακτηριστικά να κυριαρχούν.
 

Μαύρα αξεσουάρ και 19άρες ζάντες

Στο νέο σκληροπυρηνικό Tucson XRT, η μάρκα εξοπλίζει το τυπικό μοντέλο με μία πληθώρα μαύρων πινελιών που γίνονται αμέσως αντιληπτές στους πλαϊνούς καθρέφτες και στα περιμετρικά των παραθύρων, ενώ κατευθύνεται και στην πίσω κολόνα για να δώσει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Αξιοσημείωτες είναι επίσης οι μεγάλες εγκάρσιες ράβδους στην οροφή, όπως φυσικά και οι μαύρες ζάντες. Μιλώντας για τις τελευταίες κρατήστε πως για την περίσταση έχουν ένα ειδικό σχέδιο νιφάδας χιονιού, ωστόσο είναι και αυτές βαμμένες μαύρες, ενώ το μέγεθος ορίζεται στις 19 ίντσες.
 

Καμία μηχανική αναβάθμιση

Στα δύο άκρα έχουν υπάρξει λιγότερο αξιοσημείωτες αλλαγές χαμηλά στους δύο προφυλακτήρες. Στο πλάι το Tucson αποκτά επίσης σκαλοπάτια, ενώ στο εσωτερικό το μαύρο θέμα συνεχίζεται τόσο στα υφασμάτινα καθίσματα, όσο και στο ταμπλό. Χάρη σε όλες τις αλλαγές η Hyundai οραματίζεται το XRT ως μια πιο στιβαρή έκδοση του Tucson, τουλάχιστον, όσον αφορά την εμφάνιση. Δεν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις με στο Tucson XRT, ενώ καμία αλλαγή δεν έχει υπάρξει και για την ανάρτηση.
 

Μόνο με τον 2,5 λτ. κινητήρα

Στην αγορά των ΗΠΑ, όπου και προσφέρεται, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το XRT με κίνηση στους μπροστινούς ή όλους τους τροχούς, μόνο με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων της Hyundai που είναι ρυθμισμένος να προσφέρει 189 ίππους και 241 Nm ροπής. Το κόστος ξεκινά από τις 32.625 δολάρια (περίπου 28.900 ευρώ).

Για τους «σκληρούς» τύπους.
-Πιο στιβαρή εμφάνιση έδωσε στο Tucson η Hyundai με νέα έκδοση XRT.
-Μαύρα αξεσουάρ και 19άρες ζάντες.
-Μόνο με τον 2,5 λτ. κινητήρα.
Σου αρέσει έτσι ή το βρίσκεις υπερβολικό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center