Στόχος της Hyundai είναι η αγωνιστική έκδοση να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην έκδοση παραγωγής.

Στόχος της Hyundai είναι η αγωνιστική έκδοση να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην έκδοση παραγωγής.

Η Hyundai στο Ring

3.337 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2017)

Η Hyundai χρησιμοποιεί το i30 για να συμμετάσχει σε αγώνα της ADAC στο Nurburgring θέλοντας όμως να κάνει τις λιγότερες δυνατές αλλαγές ώστε οι βελτιώσεις να μπορούν να βρουν εφαρμογή στις εκδόσεις παραγωγής.

Η Hyundai θέλει να συμμετάσχει με δύο αυτοκίνητα σε “σχεδόν εργοστασιακή” κατάσταση στο φημισμένο 24ωρο αγώνα της ADAC στο Nurburgring στο τέλος Μαΐου. Για να προετοιμαστεί, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε έναν αγώνα αντοχής. Ήταν ένα σημαντικό τεστ καθώς η Hyundai σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες θέλει να τροποποιήσει το αυτοκίνητό της όσο το δυνατόν λιγότερο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


 Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τερμάτισε τρίτη. Ο επικεφαλής ανάπτυξης των αυτοκινήτων επιδόσεων της εταιρείας δήλωσε, “θέλουμε οι εκδόσεις παραγωγής να έχουν ισχυρή σύνδεση με τους αγώνες γιΆ αυτό και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές στο αυτοκίνητο. Το Nurburgring, άλλωστε, είναι το μέρος στο οποίο έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος της εξέλιξης του Hyundai i30 N.”Η συμμετοχή της Hyundai έχει έναν κινητήρα 2.0 λτ. που συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, όμοιο σύνολο με αυτό που θα βγει στην παραγωγή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι μηχανικοί θα προσπαθήσουν θα προσπαθήσουν να βελτιστοποιήσουν το αυτοκίνητο σε κάθε τομέα.

Η Hyundai γνωρίζει καλά το Nurburgring καθώς διαθέτει εγκαταστάσεις δοκιμών έκτασης 3.600 τ.μ. που χρησιμοποιούνται από το Γερμανικό τμήμα της εταιρείας. Με τη συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες η Hyundai θέλει να βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό τα αυτοκίνητα παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
peugeot