3 φωτογραφίες »

Το Ineos Grenadier.

Η Ineos θέλει το εργοστάσιο της smart

1.628 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του εργοστασίου της Daimler στην πόλη Hambach της Γαλλίας εξέφρασε η Ineos Automotive!


Μόλις χθες σας ενημερώσαμε για τη θέληση της Daimler να θέσει προς πώληση το εργοστάσιο που έχει στην κατοχή της στην πόλη Hambach της Γαλλίας, που είναι επιφορτισμένο με την κατασκευή μοντέλων της smart και ο πρώτος ενδιαφερόμενος δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του.
 
Αυτή είναι η εταιρεία Ineos Automotive, η οποία εξέφρασε και επιβεβαίωσε τη θέλησή της να προβεί στην αγορά την εν λόγω εγκατάστασης. Η Ineos θέλει να χρησιμοποιήσει το εργοστάσιο ως βάση κατασκευής για το επερχόμενο Grenadier, σκοπεύοντας να φέρει ολόκληρη την παραγωγή του off-road οχήματος στη γαλλική εγκατάσταση. Να σημειώσουμε πως μέχρι να υπάρξει αυτή η επιλογή η Ineos σκόπευε να κατασκευάζει ένα μέρος του μοντέλου στην Πορτογαλία, με την τελική συναρμολόγηση να γίνονταν στην Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου.  
 
«Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει για εμάς κάποιες νέες επιλογές όπως αυτή με το εργοστάσιο στο Hambach που απλά δεν ήταν διαθέσιμες προηγουμένως», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ineos Automotive, Dirk Heilmann.
 
Τέλος γίνεται λόγος πως η Ineos Automotive, η οποία διευθύνεται από τον δισεκατομμυριούχο Jim Ratcliffe, αν επιλέξει εν τέλει το εργοστάσιο στη Γαλλία αντί για αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορούσε να αποφύγει κάποιους από τους δασμούς που πιθανόν να υπάρξουν λόγω του Brexit.

Mercedes
test center