H Jaguar F-Type γίνεται 4θυρο κουπέ και «καίει» καρδιές
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Jaguar F-Type γίνεται 4θυρο κουπέ και «καίει» καρδιές

2.512 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

H Jaguar F-Type έπεσε στα χέρια ανεξάρτητων σχεδιαστών, οι οποίοι την οραματίστηκαν με 4 θύρες, κουπέ και μία shooting brake σχεδίαση που κάνει πολλούς φίλους της μάρκας να θέλουν να την δουν στην παραγωγή.

Μία F-Type για την οικογένεια

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η Jaguar F-Type πίσω στο 2013, κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον των φανατικών της φίρμας, που ζητούσαν από την βρετανική φίρμα ένα 2θυρο σπορ κουπέ. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια εμπορικής καριέρας, η ανεξάρτητη Sugar Design πήρε μία F-Type και την μετέτρεψε ψηφιακά σε ένα 4θυρο με shooting brake σχεδίαση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δια χειρός Sugar Design

Η Sugar Design δημοσίευσε αποδόσεις της ερμηνείας της για το πώς θα έμοιαζε μία τετράθυρη έκδοση του βρετανικού κουπέ, με τα αποτελέσματα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η οροφή πλέον διαθέτει μία ασυνήθιστη γραμμή που καταλήγει σε μία διχαλωτή αεροτομή, ενώ είναι γυάλινη προσφέροντας περισσότερη ορατότητα στους επιβάτες του. Επίσης, οι σχεδιαστές φαίνεται να έχουν δώσει περισσότερο χώρο στο κεφάλι των πίσω επιβατών, με τις πιο «παχιές» ράγες οροφής.
 

«Όνειρο θερινής νυκτός» ενόψει ηλεκτρικών

Πλέον, μπορούμε να πούμε πως ζούμε σε μία εποχή που τα τετράθυρα κουπέ δεν είναι τόσο ασυνήθιστα, αφού ήδη έχουμε δει τα Audi RS7 και BMW Σειρά 8 Gran Coupe να αντιπροσωπεύουν αντάξια την κατηγορία. Δυστυχώς όμως για την Jaguar F-Type, δε θα παραμείνει αρκετά στην παραγωγή, ενόψει των νέων αυστηρότερων κανονισμών ρύπων. Η αυτοκινητοβιομηχανία με σήμα τον ιαγουάρο, ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τα ηλεκτρικά, τα οποία τείνουν να λειτουργούν καλύτερα ως μεγαλύτερα οχήματα (πχ. SUV). Όπως και να έχει, εμείς ανυπομονούμε να δούμε πως θα έμοιαζε ο ηλεκτρικός διάδοχος της F-Type, εσείς;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto