Η Jeep δίνει μια γεύση από το Wrangler Magneto 2.0
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Jeep δίνει μια γεύση από το Wrangler Magneto 2.0

2.691 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2022)

Στα πλαίσια του Easter Jeep Safari 2022, η Jeep θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων το Wrangler Magneto 2.0, τη δεύτερη version του αμιγώς ηλεκτρικού Wrangler.

Ηλεκτρικό Wrangler για όλα τα τερέν

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Easter Jeep Safari 2022 στις 9 Απριλίου, η Jeep, δίνει το στίγμα για το 7ο και ίσως τελευταίο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης.

Το 7ο κατά σειρά πρωτότυπο που αποκάλυψε η Jeep ότι θα παρουσιάσει στο φετινό Easter Jeep Safari είναι και το πλέον αινιγματικό, με την αμερικανική μάρκα να σημειώνει ότι οι καλές αναβιώσεις δεν μένουν απλά στα δυνατά σημεία του αρχικού μοντέλου, αλλά ανοίγουν νέους δρόμους. Κρίνοντας από την εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, πρόκειται για το Wrangler Magneto 2.0, το οποίο αν ακολουθήσει τα χνάρια του πρώτου Magneto θα βασίζεται σε ένα 3θυρο Wrangler Rubicon που κάτω από το καπό του θα κρύβει έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο προκάτοχος εφοδιαζόταν με έναν ηλεκτροκινητήρα 288 ίππων και 370 Nm ροπής και το περίεργο της υπόθεσης ήταν πως συνδυαζόταν με μηχανικό κιβώτιο (!) έξι ταχυτήτων. Οι μπαταρίες του ηλεκτρικού Wrangler είχαν χωρητικότητα 70 kWh, ενώ όλα τα μηχανικά μέρη του Magneto ήταν προστατευμένα και πλήρως αδιάβροχα, με το πρωτότυπο να μπορεί με άνεση να περάσει από υδάτινα κολλήματα βάθους 76 εκατοστών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με επίκεντρο το 4x4

Για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο θα είναι οι 4x4 δυνατότητες της Jeep, οι οποίες έχουν περάσει στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, επιλογή που στο μέλλον θα πλαισιώνεται και από αμιγώς ηλεκτρικές εφαρμογές.

To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto