Η Lada έδειξε τις off-road ικανότητες του κορυφαίου Niva Bronto

Η Lada έδειξε τις off-road ικανότητες του κορυφαίου Niva Bronto

4.958 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

Η Lada έδειξε τις ικανότητες του επερχόμενου κορυφαίου μοντέλου της Niva Bronto, το οποίο «καταπίνει» τα βουνά και «κολυμπάει» με άνεση στα ποτάμια.

Το Niva Bronto πάει παντού

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ιστορικό Lada Niva απέκτησε πρόσφατα μία νέα ακόμα πιο σκληροτράχηλη έκδοση εν ονόματι Bronto. Θέλοντας λοιπόν η ρωσική εταιρεία να δείξει στο κοινό τις ικανότητες του μοντέλου, δημοσίευσε ένα διαφημιστικό βίντεο όπου το αυτοκίνητο επιδίδεται σε δύσκολές εκτός δρόμου διαδρομές. Όπως φαίνεται η Lada για να δείξει τις ικανότητές του, το «βύθισε» σε ένα ποτάμι, ενώ παρουσίασε και την άμεση απόκριση της ανάρτησης σε διαδρομές χωμάτινες, όπως και βραχώδεις.
 

Το Niva Bronto διαθέτει 240 χλστ. απόσταση από το έδαφος

Το νέο Bronto είναι η κορυφαία και ακριβότερη έκδοση του Niva. Βασισμένο στο στιβαρό Niva Legend, το Niva Bronto πωλείται σε δύο εκδόσεις, Luxe και Prestige. Η Prestige προσθέτει πλαστικούς προφυλακτήρες και προστατευτικά στην περίμετρο και τους θόλους, φώτα ομίχλης και μια διαφορετικής σχεδίασης γρίλια ειδικά για την έκδοση. Και οι δύο παραλλαγές μπορούν να εξοπλιστούν με μια μπάρα LED προσαρμοσμένη στο εμπρός μέρος της οροφής και έναν ειδικό χρωματισμό καμουφλάζ, που σε συνδυασμό με τα 240 χλστ. απόσταση από το έδαφος συνθέτουν μια macho εικόνα.
 

Νέο εσωτερικό

Στο εσωτερικό από την άλλη συναντούμε το νέο πίνακα οργάνων, μια τροποποιημένη κεντρική κονσόλα με νέα χειριστήρια κλιματισμού, νέα και πιο άνετα καθίσματα με λειτουργία θέρμανσης και βελτιωμένη ηχομόνωση.
 

Παραμένει στη θέση του ο 1,7 λτρ. βενζινοκινητήρας  

Κάτω από το καπό, υπάρχει ο αγέρωχος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1,7 λίτρων που προσφέρει 83 άλογα και 129 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων και ενός μόνιμου συστήματος τετρακίνησης. Να σημειωθεί πως το Bronto εξοπλίζεται ακόμα με εμπρός, κεντρικό και πίσω διαφορικό που κλειδώνουν, ενισχυμένη εμπρός και πίσω ανάρτηση και προστασία του στροφαλοθαλάμου του κινητήρα.   
 

Από 11.990 ευρώ το κορυφαίο μοντέλο

Στη Ρωσία η κορυφαία έκδοση Prestige του Niva Bronto κοστίζει 994.900 ρούβλια, δηλαδή περίπου 11.990 ευρώ, ενώ η αρχική Luxe από 939.900 ρούβλια, ήτοι 11.327 ευρώ περίπου. 

«Καταπίνει» τα βουνά και «κολυμπάει» με άνεση στα ποτάμια!
-Τα διαπιστευτήρια των off-road ικανοτήτων του έδειξε το Niva Bronto σε ένα promo βίντεο.
-Με 240 χλστ. απόσταση από το έδαφος είναι η κορυφαία έκδοση του Niva.
Θα έδινες 11.990 ευρώ για να το αποκτήσεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto