H teaser φωτογραφία της Sian σε Lego.

Η Lambo Sian σε Lego πλησιάζει (+vid)

1.916 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Το υπερ-αυτοκίνητο της Lamborghini είναι απλησίαστο λόγω της τιμής του, σε Lego όμως γίνεται πιο προσιτό και εύκολο στην συντήρηση...

Mε δεδομένο πως η παραγωγή της Lamborghini Sian θα περιοριστεί στα 63 αυτοκίνητα, οι πιθανότητες να αποκτήσεις κάποια είναι ελάχιστες, ακόμα και αν έχεις αρκετά λεφτά στον κουμπαρά σου.

Η Lego ωστόσο σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις μια μινιατούρα του μοντέλου. Η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών παρουσίασε το πρώτο teaser video για το μοντέλο κάνοντας λόγο πως το ντεμπούτο του θα γίνει στις 28 Μαΐου και ότι θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την 1η Ιουνίου.

Η Sian θα γίνει το τρίτο μοντέλο της σειράς Lego Technic Ultimate Series και δεν θα είναι ιδιαίτερα φθηνή αφού το κόστος αναμένεται να ξεπερνά τα 300 δολάρια, ακολουθώντας τα προηγούμενα δύο μοντέλα που έγιναν διαθέσιμα, την Porsche 911 GT3 RS και την Bugatti Chiron.

Στο μηχανοστάσιο του πραγματικού αυτοκινήτου βρίσκουμε τον γνωστό V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6,5 λίτρων σε συνδυασμό αυτή την φορά με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt που αυξάνει την δύναμη του κινητήριου συνόλου έως τα 819 άλογα! Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που είναι τοποθετημένο στο κιβώτιο και προσφέρει γρηγορότερη ανταπόκριση και καλύτερη απόδοση ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στη Sian να κινείται σε χαμηλές ταχύτητες αποκλειστικά με την ηλεκτρική ενέργεια. Όσον αφορά στις επιδόσεις, η Lamborghini υπόσχεται ότι το 0-100 γίνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.

NEO TRAFIC
moto