5 φωτογραφίες »

Το νέο πακέτο ονομάζεται Graphite Capsule.

Η Lamborghini ομόρφυνε την Urus με νέο πακέτο

9.312 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2020)

Μια αναβαθμισμένη Lamborghini Urus τόσο μέσα όσο και έξω παρουσίασε η ιταλική μάρκα, απόρροια ενός νέο πακέτου που έλαβε την ονομασία Graphite Capsule.

Αν και η Urus Graphite Capsule μοιάζει περισσότερο με μοντέλο που έχει προέλθει από βελτιωτική εταιρεία, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα νέο εργοστασιακό πακέτο της ιταλικής φίρμας που προσφέρεται σε τέσσερα νέα εξωτερικά χρώματα Bianco Monocerus, Nero Noctis, Grigio Nimbus και Grigio Keres.
 
Παράλληλα η εμφάνιση του ισχυρού SUV γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή λόγω τεσσάρων λαμπερών χρωμάτων (Arancio Leonis, Arancio Dryope, Giallo Taurus και Verde Scandal) που είναι υπεύθυνα για το χρωματισμό λεπτομερειών όπως στο εμπρόσθιο σπλίτερ, στο κάτω μέρος των θυρών, στην αεροτομή, στην περίμετρο των τροχών 23 ιντσών αλλά και στο εσωτερικό. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και ένα νέο αποκλειστικό φινίρισμα από μαύρου χρωμίου για τις απολήξεις της εξάτμισης.
 
Όπως προαναφέραμε τα χρώματα του εξωτερικού μεταφέρονται και στο εσωτερικό, ενώ παράλληλα στην καμπίνα θα βρει κανείς και ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά. Παράλληλα η εταιρεία σημειώνει πως η Urus Graphite Capsule έχει στη διάθεσή της επίσης προαιρετικά αεριζόμενα καθίσματα με Alcantara.
 
Η Lamborghini Urus Graphite Capsule διατίθεται ως 2021MY με την τιμή της προ-φόρων στην Ευρώπη να ορίζεται στις 186.134 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda