3 φωτογραφίες »

Τα νέα σετ ακουστικών της Lamborghini είναι ήδη διαθέσιμα προς αγορά.

Η Lamborghini παρουσίασε τα ακουστικά της!

2.894 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Lamborghini άφησε για λίγο στην άκρη τα αυτοκίνητα καθώς πήρε την απόφαση να αποκτήσει και να προσφέρει στους φίλους της τα δικά της ακουστικά. Έτσι και έγινε με την ιταλική μάρκα να παρουσιάζει σήμερα δύο διαφορετικά σετ ακουστικών!


Για να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο η ιταλική μάρκα προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Master & Dynamic, η οποία με έδρα τη Νέα Υόρκη διαγράφει εξαιρετική πορεία στο χώρο των συστημάτων ήχου.
 
Από τη στιγμή που μιλάμε για ακουστικά Lamborghini, δε θα μπορούσε να μην υπήρχε η έμπνευση από τα ιταλικά supercars, ενώ σε ότι αφορά τη συλλογή, αποτελείται από τα ασύρματα ακουστικά για το κεφάλι MW65 Active Noise-Cancelling και τα MW07 Plus True Wireless Earphones, που προσαρμόζονται αποκλειστικά στα αυτιά.
 
Τα ακουστικά διατίθενται σε τρεις χρωματικές επιλογές, ενώ μιλώντας για αυτά που προσαρμόζονται στο κεφάλι (headphones) η αυτονομία της μπαταρίας τους διαρκεί για 24 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ενώ όταν χρειαστούν και πάλι φόρτιση μπορεί να γίνει και μέσω Bluetooth. Από κει και πέρα για τα ακουστικά που προσαρμόζονται στα αυτιά (earphones) υπάρχει η συνοδευτική θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι που παρέχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 40 ώρες.  
 
Τα νέα σετ ακουστικών της Lamborghini είναι ήδη διαθέσιμα προς αγορά και μπορούν να παραγγελθούν από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα  η από την ιστοσελίδα της Master & Dynamic. Όσο για το κόστος τα MW65 ακουστικά κοστίζουν 571 ευρώ, ενώ τα MW07 διατίθενται από 371 ευρώ! 

PEIRAIOS LEASING
OPEL