Η Lamborghini παρουσίασε τη νέα της καρέκλα για gamers
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini παρουσίασε τη νέα της καρέκλα για gamers

1.957 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2021)

Lamborghini και Secretlab συνεργάστηκαν και παρουσίασαν μια νέα καρέκλα gaming που έχει επένδυση από ανθρακόνημα και Alcantara και φέρει πάνω της το έμβλημα της ιταλικής φίρμας.

Lamborghini και Secretlab δημιούργησαν gaming καρέκλα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H Lamborghini γνωρίζει πως το gaming είναι μια ασχολία με εκατοντάδες εκατομμύρια φίλους, κυρίως νεαρούς σε ηλικία, και για αυτό πιστεύει πως πρέπει να επενδύσει στον τομέα αυτόν, ώστε να αποκτήσει και η ίδια περισσότερους οπαδούς. Αυτός είναι ο λόγος που η διάσημη ιταλική φίρμα αποκάλυψε η νέα της ειδική καρέκλα για gamers, σε συνεργασία με την Secretlab.

Με ανθρακόνημα και Alcantara η καρέκλα

Oι δύο εταιρείες εργάστηκαν μαζί και δημιούργησαν την συλλογή Secretlab for Automobili Lamborghini Collection, που αποτελείται από μια απλή καρέκλα και την ειδική «Pinnacle» έκδοση, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν στον διαγωνισμό Τhe Real Race. H καρέκλα μπορεί και ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες, καθώς θυμίζει τα καθίσματα των αυτοκινήτων της ιταλικής φίρμας. Η καρέκλα έχει επένδυση από Alcantara και ανθρακόνημα, ενώ έχει πάνω της το έμβλημα της Lamborghini.

Η τεχνολογία της Secretlab με το DNA επιδόσεων της Lambo

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Secretlab ιδρύθηκε το 2014 και είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής καρεκλών για gaming. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους. «Όπως και με ένα αυτοκίνητο Lamborghini, έτσι και σε μια καρέκλα Secretlab, η κατασκευή ενός προϊόντος είναι πολύ λεπτομερής. Παντρεύουμε την τεχνολογία και την εργονομία μας με το DNA επιδόσεων της Lamborghini για να δημιουργήσουμε, όχι μία, αλλά δύο καρέκλες για  τους πιο πιστούς οπαδούς της εταιρείας», δήλωσε ο συνιδρυτής της Secretlab κ.Ian Ang.

Eσείς έχετε Lamborghini καρέκλα;
- Mε επένδυση από ανθρακόνημα και Alcantara
- Έχει πάνω της το έμβλημα της φίρμας
- Έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Secretlab
Θα την έπαιρνες για το γραφείο σου για να λες σε όλους ότι πήρες… Lamborghini;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto