Η Lamborghini πήρε μαζί της σε οδοιπορικό ενός μήνα πελάτες της!
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini πήρε μαζί της σε οδοιπορικό ενός μήνα πελάτες της!

1.998 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2022)

Ταξίδι ενός μήνα για τους πελάτες της οργάνωσε η Lamborghini βρίσκοντας την ευκαιρία να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της Urus.

Οδοιπορικό της Lamborghini παρέα με τους πελάτες της

Η επιτυχία της Lamborghini μέσω της Urus είναι αδιαμφισβήτητη, αφού το ιταλικό SUV οδηγεί τη μάρκα από το ένα ρεκόρ πωλήσεων στο άλλο. Έτσι η «Lambo» με σκοπό να δείξει πόσο ικανό είναι το SUV της, ξεκίνησε περιοδεία ενός μήνα στην Ισλανδία, έχοντας μάλιστα μαζί της κάποιους από τους πελάτες της!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βόλταρε σε ηφαιστειογενή περιοχή στην Ισλανδία

Η Esperienza Avventura όπως ονομάζεται η σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Lamborghini για να επιδείξει την ικανότητα των οχημάτων της, επικεντρώθηκε στην Urus και περιλάμβανε πενήντα πελάτες από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διάρκειας ενός μήνα, οι συμμετέχοντες οδήγησαν περίπου 300 χιλιόμετρα κάθε μέρα. Η πορεία των μοντέλων περιλάμβανε μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες στη νότια ισλανδική ακτή, συμπεριλαμβανομένης της πορείας που ακολούθησε η ροή λάβας από ένα ηφαίστειο κοντά στον καταρράκτη Kvernufoss.

Πλεονέκτημα της Urus ο κινητήρας και η απόσταση από το έδαφος

Η Lamborghini σπεύδει να επισημάνει ότι η Urus επιτρέπει στους αγοραστές να κάνουν πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσαν με αυτοκίνητα από την υπόλοιπη γκάμα της. Παράλληλα τονίζει πως ο twin-turbo V8 κινητήρας κάτω από το καπό βοηθά σε αυτό, όπως και το πρόσθετο ύψος οδήγησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN