6 φωτογραφίες »

Η Lexus «σκιαγραφεί» το προφίλ του νέου ΝΧ

2.982 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2021)

Ακόμα μία teaser εικόνα του ολοκαίνουργιου ΝΧ έδωσε στη δημοσιότητα η Lexus λίγα 24ωρα πριν την αποκάλυψη της νέας γενιάς του μοντέλου.

Την καμπάνια των teaser για τη νέα γενιά του Lexus NX, συνεχίζει η ιαπωνική φίρμα καθώς οδεύουμε ολοταχώς προς τη 12η Ιουνίου, όπου και θα αποκαλυφθεί επίσημα το καινούργιο crossover από το πολυτελές παρακλάδι της Toyota. Όπως βλέπουμε, η σκιερή εικόνα μας δείχνει τη σχεδιαστική γραμμή που έχουν ακολουθήσει οι άνθρωποι της Lexus και τίποτα παραπάνω, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση αυτό είναι κάτι που δεν το χρειαζόμαστε.


Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει.

Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει.

 
Αυτό συμβαίνει καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν διαρρεύσει βίντεο και εικόνες που παρουσίαζαν καθαρά το ολοκαίνουργιο Lexus NX. Βάσει εκείνων των εικόνων, η εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου δεν αναμένεται να διαφέρει ριζικά από αυτή του τρέχοντος, αλλά υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζει να αναφερθούν. Τα LED φώτα ημέρας ενσωματώνονται πλέον στους κύριους προβολείς για να επιτρέπουν μια καθαρότερη εμφάνιση του μπροστινού άκρου. Η χαρακτηριστική μάσκα εξακολουθεί να είναι μεγάλη και κοσμείται με κάθετες γραμμές. Οι νίκελ μπάρες οροφής και οι ζάντες αλουμινίου σε χρώμα σκούρο γκρι ήταν μέρος του εξοπλισμού, ενώ στο πίσω μέρος τα λεπτά φωτιστικά σώματα συνοδεύονται από μία τρίτη LED μπάρα, χωρίς να εφάπτεται σε αυτά.

Το νέο NX θα παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου.

Το νέο NX θα παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου.

 
Το εσωτερικό αναμένεται να έχει μια σημαντικά ανανεωμένη εμφάνιση. Το touchpad στην κεντρική κονσόλα έχει αφαιρεθεί και πλέον το μοντέλο διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής, η οποία πάνω αριστερά ενσωματώνει και το μπουτόν που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον κινητήρα. Δίπλα ακριβώς υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μπροστά από αυτόν το δερμάτινο τιμόνι.
 
Το νέο NX πιθανότατα θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Toyota RAV4. Ως εκ τούτου, θα δανειστεί μέρος από τα κινητήρια σύνολα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στις 12 Ιουνίου.

Mercedes
moto