Η Lotus ετοιμάζει τον αντίπαλο της Taycan με 600+ άλογα!

Η Lotus ετοιμάζει τον αντίπαλο της Taycan με 600+ άλογα!

2.156 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2022)

Το μεγάλο αντίπαλο της Porsche Taycan ετοιμάζει η Lotus η οποία μπήκε στη νέα ηλεκτρική εποχή και φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Νέο ηλεκτρικό σεντάν ετοιμάζει η Lotus

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που η Lotus παρουσίασε την Eletre. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της μάρκας, την εισήγαγε στη νέα ηλεκτρική εποχή, στην οποία η Lotus στοχεύει να γίνει πολύ πιο εμπορική και να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο στις παγκόσμιες αγορές. Αυτός ακριβός είναι και ο λόγος πως μετά την Eletre η Lotus ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημα» που θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν που θα μπει απέναντι από την Porsche Taycan, η οποία εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις της!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ντεμπούτο το 2023

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, το εν λόγω αυτοκίνητο αναπτύσσεται εσωτερικά με την ονομασία Type 133. Το πλάνο της εταιρείας προβλέπει πως θα είναι παρών το 2023 και θα κατασκευαστεί και αυτό στην Κίνα. Σχεδιαστικά θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με την Eletre, ωστόσο όντας σεντάν θα είναι πιο χαμηλό και φυσικά πιο αεροδυναμικό.

Με την απόδοση της Eletre και ακόμα πιο ισχυρή

Πληροφορίες αναφορικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως από τη στιγμή που η Eletre έρχεται με δύο μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα και 600 ίππους ισχύ, τότε τα συγκεκριμένα στοιχεία θα τα δούμε κατά πάσα πιθανότητα και στο σεντάν, ενώ φυσικά σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται και οι πιο ισχυρές εκδόσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto