Το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της MG είναι το ZS.

Η MG πέρασε σε πωλήσεις την Alfa Romeo!

5.325 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2021)

Η MG επέστρεψε στην Ευρώπη και ταράζει τα νερά με τις πωλήσεις της στην «Γηραιά Ήπειρο», αφού μέσα σε λίγους μήνες έχει καταφέρει να ξεπεράσει μεγάλες μάρκες όπως για παράδειγμα η Alfa Romeo.

Πριν από αρκετούς μήνες η MG είχε ανακοινώσει την σταδιακή της επιστροφή στην αγορά της Ευρώπης, αποτελώντας πλέον μάρκα της κινεζικής SAIC. Σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία που δείχνουν ότι το 2021 έχει ξεκινήσει ιδιαιτέρως καλά για την MG αφού έχει καταφέρει να προσπεράσει σε πωλήσεις μάρκες με μεγάλο ειδικό βάρος.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της JATO Dynamics, η MG τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021 κατάφερε να πουλήσει 10.811 μονάδες ξεπερνώντας σε αριθμό την Alfa Romeo! Η MG πωλεί τα αυτοκίνητά της σε 14 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Σουηδίας και της Νορβηγίας. Ωστόσο σχεδιάζει να διπλασιάσει τον αριθμό των αντιπροσώπων της στην ηπειρωτική Ευρώπη σε πάνω από 200 φέτος.
 
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά της μάρκας, αντιπροσωπεύοντας τα τρία τέταρτα των πωλήσεων της για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021. Μάλιστα προσθέτοντας και τον Μάιο, η ένωση κατασκευαστών του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει πως εντός της χώρας η MG έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις μάρκες όπως οι Mazda, Jaguar, Honda, Suzuki, Fiat, Dacia και Lexus.
 
Το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της MG είναι το ZS (6.131 μονάδες), ενώ ακολουθεί το SUV, HS. Η μάρκα πωλεί επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και το MG3, όπως και το MG5 που αναμένεται να είναι διαθέσιμο και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης μελλοντικά, όπως και το ηλεκτρικό SUV, Marvel R.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Toyota
moto