Η Maserati έδειξε στο κοινό την ηλεκτρική GranTurismo Folgore
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Maserati έδειξε στο κοινό την ηλεκτρική GranTurismo Folgore

4.124 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Αποκαλυπτικές εικόνες της ηλεκτρικής, Maserati GranTurismo Folgore δημοσίευσε η μάρκα, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ROKiT Venturi Racing για την επόμενη σεζόν της Formula E.

Οδηγήθηκε από τον επικεφαλής της Stellantis

Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποίησε η Maserati προκειμένου να αποκαλύψει την επερχόμενη αμιγώς ηλεκτρική GranTurismo Folgore. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stellantis, Carlos Tavares, οδήγησε το μοντέλο και έτσι η ιταλική μάρκα απαθανάτισε τις στιγμές, τις οποίες στη συνέχεια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media.
 
Έχοντας ελαφρύ μπλε καμουφλάζ και το σήμα της μάρκας στην πλαϊνή πλευρά, η Maserati GranTurismo Folgore ξεχωρίζει από το μακρύ καπό, τις πολλές καμπύλες, τους έντονους ώμους, τις ιδιαίτερες ζάντες αλλά και τους προβολείς εμπνευσμένους από το supercar MC20.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ντεμπούτο το 2022

Μάλιστα σε μία από τις εικόνες, τις οποίες μπορείτε να δείτε πιο πάνω στη γκαλερί, η Maserati έγραψε ως σημείωση πως: «Η GranTurismo Folgore θα είναι το πρώτο μοντέλο της Maserati που θα υιοθετήσει 100% ηλεκτρικές λύσεις αιχμής, που προέρχονται από τη Formula E». Αξίζει να σημειωθεί πως το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2022 και θα είναι διαθέσιμο στις αγορές το 2023.

Η πιο ισχυρή Maserati όλων των εποχών

Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η GranTurismo Folgore αναμένεται να είναι η πιο ισχυρή Maserati όλων των εποχών, με απόδοση άνω των 650 ίππων. Μέχρι το 2025, όλα τα μοντέλα στην γκάμα της Maserati θα προσφέρονται σε εκδόσεις Folgore, πριν η μάρκα γίνει μόνο ηλεκτρική έως το 2030.    

Κινείται ηλεκτρικά και η Maserati.
-Επίσημες εικόνες της ηλεκτρικής GranTurismo Folgore.
-Η πιο ισχυρή Maserati όλων των εποχών!
-Ντεμπούτο το 2022.
-Οδηγήθηκε από τον επικεφαλής της Stellantis, Carlos Tavares.
Το σκέφτεσαι για ηλεκτρικό ή όχι ακόμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSPORTER
test center