H επιβίβαση γίνεται από την οροφή.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μπροστινά φωτιστικά σώματα.

H Μaybach του μέλλοντος;

2.067 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

«Βουτιά» στο μέλλον θέλησε να κάνει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Κορέα μέσω του Opera concept.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Daimler επιβεβαίωσε πως η Maybach θα αρχίσει ξανά να κατασκευάζει τα δικά της αυτοκίνητα, παίρνοντας ως παράδειγμα την AMG, αλλά προσφέροντας στον χρήστη υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Dahye Jeong από τη Νότιο Κορέα παρουσίασε την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μοντέλο από την Maybach μετά από λίγα χρόνια. Πράγματι, το Opera concept που αποκάλυψε είναι αρκετά φουτουριστικό σε σχεδίαση με τρομερά μεγάλες επιφάνειες ενώ το καπό του είναι απίστευτα μακρύ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μπροστινά φωτιστικά σώματα γιατί είναι πραγματικά ξεχωριστά ενώ η έλλειψη αεραγωγών μπροστά προδίδει πως το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό.
 
Το περίεργο πάντως είναι ότι από το μοντέλο του Jeong απουσιάζουν πλήρως οι θύρες, με τον σχεδιαστή να σημειώνει πως η επιβίβαση γίνεται από την οροφή, περίπου σαν ένα πολυτελές ταχύπλοο, ενώ τέλος κάνει γνωστό πως η καμπίνα θα θυμίζει σαλόνι σπιτιού, αφού το Opera Concept θα είναι πλήρως αυτόνομο.

Πώς σας φαίνεται;

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto