Θα δημιουργηθεί μια Longtail έκδοση για το ολοκαίνουριο 720S.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα δημιουργηθεί μια Longtail έκδοση για το ολοκαίνουριο 720S.

H McLaren 720S σε Longtail

3.531 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2017)

Με την 675LT να γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία, η ΜcLaren προχωρά στην έκδοση Longtail και για την 720S. Δείτε την και πείτε μας την γνώμη σας.

O διευθύνων σύμβουλος της McLaren Mike Flewitt έχει επιβεβαιώσει ότι θα δημιουργηθεί μια Longtail έκδοση για την ολοκαίνουρια 720S. Η αυτοκινητοβιομηχανία επανέφερε την ονομασία Longtail ή αλλιώς LT για την 675LT το 2015 και προώθησε το αυτοκίνητο ως μία πιο γρήγορη, πιο ελαφριά και πιο hardcore εκδοχή της 650S.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Mike Flewitt δήλωσε: «Η 675LT ήταν μια τεράστια επιτυχία. Χάρηκα πάρα πολύ επειδή πήγε καλά εμπορικά αλλά και επειδή στην εταιρία λατρεύουμε αυτό το αυτοκίνητο. Έχουμε ένα τεράστιο ενθουσιασμό για το μοντέλο αυτό. Σίγουρα θα επαναλάβουμε το LongTail, και τώρα που η μάρκα LT είναι γνωστή, κάθε φορά που θα ανακοινώνουμε ένα LT, τότε όλοι θα ξέρουν τι να περιμένουν: δηλαδή, ότι θα είναι ελαφρύτερο, το σασί του πιο δυναμικό, και θα έχει περισσότερη ιπποδύναμη».
 
Παρά το γεγονός ότι Flewitt παρέλειψε να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το αυτοκίνητο, η McLaren είναι γνωστή για την έναρξη νέων μοντέλων πολύ πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές της.
Ανεξάρτητα πότε θα λανσαριστεί η LT έκδοση του 720S,  θα ανταγωνιστήσει άμεσα την Lamborghini Huracan Performante.

Πώς σας φαίνεται η έκδοση LT της 720S;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto