Με ένα πιο ελαφρύ καμουφλάζ το οποίο μας επιτρέπει να δούμε κάποια παραπάνω στοιχεία, εμφανίστηκε η επερχόμενη Mercedes-AMG GT sedan.

Eμφανής είναι ο μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης που βρίσκεται στο πίσω μέρος, δεξιά και αριστερά του οποίο έχουν εγκατασταθεί δύο ζευγάρια απολήξεων του συστήματος εξάτμισης.

Η Mercedes-AMG GT sedan στα κόκκινα

2.336 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2018)

Με ένα πιο ελαφρύ καμουφλάζ το οποίο μας επιτρέπει να δούμε κάποια παραπάνω στοιχεία, εμφανίστηκε η επερχόμενη Mercedes-AMG GT sedan.

Το κλασικό ασπρόμαυρο καμουφλάζ αποχωρίστηκε το sedan της Mercedes-AMG, GT, με τους κατασκόπους να μην χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφίζουν το μοντέλο και τις εικόνες με τη σειρά τους να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
 
Το πιο ελαφρύ καμουφλάζ μας επιτρέπει να δούμε πιο προσεκτικά τις δυναμικές γραμμές που «τρέχουν» το αμάξωμα της Mercedes-AMG GT, η οποίες αν όχι στο 100% είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ίδιες με αυτές του concept της GT sedan που έκανε την εμφάνισή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017, ωστόσο φαίνονται να είναι ακόμα πιο επιθετικές.
Από κει και πέρα εμφανής είναι ο μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης που βρίσκεται στο πίσω μέρος, δεξιά και αριστερά του οποίο έχουν εγκατασταθεί δύο ζευγάρια απολήξεων του συστήματος εξάτμισης.
 
Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν ακόμα και οι πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα τον οποίο θα έχει, ο οποίος δεν αποκλείεται αρχικά να είναι ο 4.0 λίτρων twin-turbo V8, ο οποίος θα προσφέρει πάνω από 500 ίππους, ενώ πιθανή είναι και μία υβριδική έκδοση με τον ίδιο μοτέρ να συνδυάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική δύναμη περίπου στα 805 άλογα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και απλώς αναφέρεται προσωρινά ως «GT sedan», είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Μάρτιο.

Toyota
moto