Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που παρουσιάζουμε, προέρχονται από τον αποκλειστικό μας συνεργάτη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που παρουσιάζουμε, προέρχονται από τον αποκλειστικό μας συνεργάτη.

GT 4: Το ισχυρότερο μέλος της AMG οικογένειας (+vid)

3.413 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2017)

Το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς AMG αναμένεται να είναι η τετράθυρη Mercedes-AMG GT 4, μόλις το αυτοκίνητο κάνει το ντεμπούτο του στις αγορές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις φήμες το ανερχόμενο μοντέλο , το οποίο αναμένεται να είναι ο αντίπαλος της Porsche Panamera, προβλέπεται να έχει περίπου 800 ίππους, στην ισχυρότερη έκδοσή του, όντας 223 άλογα πιο δυνατό από την AMG GT R, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το Project One, που θα αγγίζει να 1000 άλογα, το οποίο ωστόσο θα είναι περιορισμένης έκδοσης.

Το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς AMG αναμένεται να είναι η τετράθυρη Mercedes-AMG GT.

Το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς AMG αναμένεται να είναι η τετράθυρη Mercedes-AMG GT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο μοντέλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης στο Nürburgring, πριν κάνει το ντεμπούτο του τις αγορές τον Σεπτέμβρη του 2018 και έτσι ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται, αλλά και το σύντομο βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας, η σχεδίαση αναμένεται να λάβει μεγάλη επιρροή από το GT, που έκανε την εμφάνισή του στο φετινό Motor Show της Γενεύης, με προβολείς LED στο μπροστινό μέρος, ενώ δεν αποκλείεται τα πίσω φώτα να έχουν λεπτό σχεδιασμό, μοιάζοντας με εκείνα του coupe GT.
Παρά την ονομαστική σύνδεση που θα έχει το νέο μοντέλο με την έκδοση GT, η τετράθυρη Mercedes είναι συνδεδεμένη και με την E-Class, με τη δομή του μεταξονίου της  να είναι τοποθετημένη σε μια ανανεωμένη έκδοση της, όντας πιο πλατιά, κάτι που της δίνει το σπορ στήσιμο που χρειάζεται.    

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το τετραθέσιο μοντέλο θα προσφέρεται αρχικά με ένα βενζινοκινητήρα V8 4.0 λίτρων με υπερσυμπιεστή, ο οποίος θα φτάνει τα 600 άλογα, με την κίνηση να αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς, ωστόσο από το 2019 θα υπάρξει και μια υβριδική έκδοση, η οποία θα προσφέρει 805 άλογα, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να πιάνει από στάση τα 100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όταν τα νέο μοντέλο έρθει στις αγορές η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου 129.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto