Νέο ρεκόρ αυτονομίας για την Mercedes Vision EQXX με 1.202 χλμ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο ρεκόρ αυτονομίας για την Mercedes Vision EQXX με 1.202 χλμ.

2.431 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2022)

Το δικό της ρεκόρ αυτονομίας έσπασε η ηλεκτρική Mercedes Vision EQXX, ολοκληρώνοντας ένα ταξίδι 1.202 χιλιομέτρων χωρίς να χρειαστεί φόρτιση!

Νέο ρεκόρ αυτονομίας

Πριν από περίπου δύο μήνες η Mercedes θέλησε να δείξει την αστείρευτη αυτονομία της ηλεκτρικής Vision EQXX πραγματοποιώντας ένα ταξίδι 1.008 χιλιομέτρων, από το Sindelfingen της Γερμανίας έως την παραλιακή πόλη Cassis της Γαλλίας, χωρίς το γερμανικό μοντέλο να χρειαστεί φόρτιση. Ωστόσο όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από τη Στουτγκάρδη στην πίστα του Silverstone

Το νέο εγχείρημα που έφερε εις πέρας η Mercedes Vision EQXX ήταν ένα ταξίδι 1.202 χιλιομέτρων, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς φόρτιση. Το γερμανικό ηλεκτρικό ξεκίνησε από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας και έφτασε στην πίστα του Silverstone στην Αγγλία. Το διήμερο ταξίδι, διάρκειας 14 ωρών και 30 λεπτών, πραγματοποιήθηκε σε πραγματικές συνθήκες, όπως δηλαδή ακριβώς θα συνέβαινε σε κάποιον που θα ήθελε να κάνει αυτή την απόσταση με το ΙΧ του. Μάλιστα από τη μάρκα υπογραμμίζεται πως οκτώ από τις 14 ώρες του ταξιδιού ο κλιματισμός ήταν ανοιχτός.

140 χλμ./ώρα η μέγιστη ταχύτητα

Μόλις η Mercedes Vision EQXX έφτασε στην πίστα του Silverstone, ο οδηγός αγώνων της Formula E, Nyck de Vries, έκανε 11 γύρους και πέτυχε τη μέγιστη ταχύτητα του οχήματος, η οποία ανήλθε στα 140 χλμ./ώρα. Το τέλος του ταξιδιού ολοκληρώθηκε στο pitlane της πίστας, όταν και η μπαταρία άδειασε. Σύμφωνα με τη μάρκα η κατανάλωση ενέργειας ανήλθε στα 8,3 kWh ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ η μέση ταχύτητα έφτασε στα 83 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto