Η Mercedes ετοιμάζει τα εργοστάσιά της για τα ηλεκτρικά!

Η Mercedes ετοιμάζει τα εργοστάσιά της για τα ηλεκτρικά!

1.902 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2022)

Τα εργοστάσιά της προσαρμόζει η Mercedes για να κατασκευάσει ηλεκτρικά μοντέλα, καθώς η γερμανική φίρμα έχει πάρει την απόφαση να επικεντρωθεί στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Ετοιμάζει αλλαγές στα εργοστάσιά της η Mercedes

Η Mercedes  προσαρμόζει το δίκτυο των εργοστασίων της για να κατασκευάσει μια νέα γκάμα πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς ετοιμάζεται να στραφεί σε αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Την είδηση αυτή ανέφερε η αυτοκινητοβιομηχανία, όντας ένα σημαντικό «βήμα» για να υλοποιήσει τον στόχο που έχει θέσει για να μειώσει στο μισό τις εκπομπές CO2 ανά επιβατικό αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής, μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας σε σύγκριση με το 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Θα κλιμακώσουμε τα ηλεκτρικά»

«Είμαστε έτοιμοι για την ταχεία κλιμάκωση του όγκου των ηλεκτρικών οχημάτων», δήλωσε ο Joerg Burzer, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού, προσθέτοντας ότι η νέα κατεύθυνση ακολούθησε τις συνομιλίες μεταξύ της διοίκησης και των εκπροσώπων των εργαζομένων.

Από τα μέσα της 10ετίας φορτσάρει με ηλεκτρικά

Τα γερμανικά εργοστάσια στο Sindelfingen, στη Βρέμη, στο Rastatt και αυτό στο Kecskemet, στην Ουγγαρία, θα ξεκινήσουν την παραγωγή νέων μοντέλων από τα μέσα της δεκαετίας, δήλωσε η αυτοκινητοβιομηχανία. Σε ότι αφορά τις μπαταρίες θα προμηθεύονται από ένα δίκτυο παραγωγής εργοστασίων που εδρεύουν σε τρεις ηπείρους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center