Η Mercedes λέει αντίο στα χειροκίνητα κιβώτια το 2023;

Η Mercedes λέει αντίο στα χειροκίνητα κιβώτια το 2023;

1.731 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2022)

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα, η Mercedes πρόκειται να σταματήσει να προσφέρει χειροκίνητες εκδόσεις το 2023. Διαβάστε τι είπε εκπρόσωπος της Mercedes.

Έτσι υποστηρίζουν γερμανικά μέσα

Άμεσα πρέπει να επισκεφτείς μια αντιπροσωπεία της Mercedes εάν θέλεις να αγοράσεις κάποιο μοντέλο της φίρμας και δεν συμπαθείς τα αυτόματα κιβώτια. Ο λόγος είναι ότι η εταιρεία πρόκειται να σταματήσει να προσφέρει αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο από το 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ηλεκτροκίνηση η αιτία;

Γερμανικά μέσα φιλοξενούν τις δηλώσεις ενός εκπροσώπου της φίρμας με έμβλημα το αστέρι, ο οποίος και δήλωσε ξεκάθαρα: «Λόγω της ανόδου της ηλεκτροκίνησης, βλέπουμε πως οι πελάτες μας ζητούν περισσότερο αυτοκίνητα με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα» προσθέτοντας επίσης πως η Mercedes «σταδιακά θα σταματήσει να προσφέρει χειροκίνητα κιβώτια».

Mόνο αυτόματες οι περισσότερες Mercedes αυτή την στιγμή

Αυτή την στιγμή, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γκάμα αυτοκινήτων, οι μόνες Mercedes που προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο είναι η A-Class, η B-Class και η CLA. Από εκεί και πέρα, όλα τα μοντέλα που βρίσκονται πιο ψηλά προσφέρονται με αυτόματο κιβώτιο, ενώ το ίδιο φυσικά συμβαίνει με τα ηλεκτρικά της μάρκας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green