Το αφεντικό της Ferrari, Sergio Marchionne, μας έχει συνηθίσει σε προβοκατόρικες και τολμηρές δηλώσεις.

Το αφεντικό της Ferrari, Sergio Marchionne, μας έχει συνηθίσει σε προβοκατόρικες και τολμηρές δηλώσεις.

Η Mercedes μας φοβάται

4.857 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Ο Niki Lauda δεν είναι ο μόνος που αρέσκεται στο να κάνει δηλώσεις που είτε θολώνουν τα νερά, είτε πυροδοτούν το κλίμα στη Formula 1 καθώς το ίδιο κάνει και ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne φαίνεται να πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε ο Niki Lauda με τις χτεσινές του δηλώσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο Marchionne παραδέχεται ότι πριν το ξεκίνημα της χρονιάς η Ferrari φοβόταν τη Mercedes καθώς τα προηγούμενα χρόνια η διαφορά τους ήταν χαώδης και ειδικά πέρυσι αντί να μειωθεί, είχε αυξηθεί περαιτέρω. Εν τούτοις, μετά τις δύο νίκες της Scuderia στους τέσσερις πρώτους αγώνες της χρονιάς και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Sebastian Vettel αυτή τη στιγμή ηγείται του πρωταθλήματος οδηγών, δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος γιατί αποτελούν και πάλι φόβητρο για τον κύριο ανταγωνιστή τους στο πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή είναι η Mercedes.
Να σημειώσουμε ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που  κατέκτησε κάποιον τίτλο η Ιταλική ομάδα και το μόνο που έχει καταφέρει σε αυτή τη δεκαετία είναι να κάνει κάποιες σποραδικές νίκες με εξαίρεση κάποιες χρονιές που πλησίασε να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών με τον Alonso αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
 
Στη συνέχεια των δηλώσεών του στα Ιταλικά μέσα, μεταξύ των οποίων περιλαμβανόταν και η La Repubblica, ανέφερε: «Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο. Κάποιοι θα μπορούσαν να παρομοιάσουν την ανάκαμψή μας με θαύμα αλλά πρόκειται απλά για σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση.» Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου στη Mercedes λέγοντας «Η Ferrari είναι ανταγωνιστική για άλλη μια φορά και πλέον μας φοβούνται οι αντίπαλοί μας στη Στουτγάρδη».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda