Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ της Mopar σχετικά με το ανανεωμένο Jeep Cherokee.

Η Mopar «αλλάζει» το ανανεωμένο Cherokee

2.494 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2018)

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πλέον μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ της Mopar σχετικά με το ανανεωμένο Jeep Cherokee.

Κατά τη διάρκεια του 2019 Cherokee European media drive, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Σικελία η Mopar παρουσίασε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ τα οποία μετρούνται πάνω από 90 και είναι διαθέσιμα για της αγορές της Ευρώπης της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής με στόχο να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ανανεωμένο SUV της Jeep.
 
Η Mopar παρουσίασε ένα ανανεωμένο Cherokee εξοπλισμένο με κάποια από αυτά τα αξεσουάρ, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες, σε αυτή που αναφέρεται στις εκτός πόλης διαδρομές, αλλά και σε αυτή των αστικών μετακινήσεων. Μέρος της πρώτης κατηγορία αποτελούν μία βάση για ποδήλατα, μαύρα καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών, ένα ανθεκτικό πάτωμα για το πορτμπαγκάζ αλλά και πατάκια παντός καιρού. Τέλος μέρος της γκάμας είναι και τα επιπλέον προστατευτικά κάποια από τα οποία μπορούν να παραγγελθούν πριν από την αγορά του μοντέλο και να εγκατασταθούν στο εργοστάσιο πριν την παράδοση του.
Το αστικό πακέτο περιλαμβάνει πλήθος εξαρτημάτων που έρχονται με χρωμιωμένα χαρακτηριστικά, τα οποία μεταξύ άλλων βρίσκονται στα καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών και στις χειρολαβές των θυρών, ενώ παρέχονται ακόμα νέα πατάκια αλλά και ένα προστατευτικό που χωρίζει το πορτμπαγκάζ σε δύο μέρη για καλύτερη ταξινόμηση των αντικειμένων.
 
Εκτός από τα δύο πακέτα, η Mopar προσφέρει μια σειρά από ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών, ράγες οροφής, μπαγκαζιέρα οροφής κ.α, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως διαθέσιμο είναι και το σύστημα υπηρεσιών ασφάλειας Mopar Connect, το οποίο έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με τις υπηρεσίες Uconnect Live και προσθέτει νέες λειτουργίες όπως οδική βοήθεια (συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας σε περίπτωση σύγκρουσης) και εντοπισμό του οχήματος μετά από κλοπή.    

peugeot
NISSAN