• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Mustang που μάχεται το σκοτάδι.

O καρτουνίστας και σκιτσογράφος Fabrizio De Tommaso μεταμόρφωσε το μοντέλο σε έργο τέχνης.

Υπεύθυνη για την ιδέα ήταν η Ford Ιταλίας.

Η Mustang που μάχεται το σκοτάδι

1.869 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/11/2018

Μία Ford Mustang διαφορετικές απ όλες τις άλλες έκανε την εμφάνιση της σε ένα διεθνές συνέδριο στην Ιταλία εκπλήσσοντας τους πάντες. Γνωρίστε τη Mustang που μάχεται το σκοτάδι.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Όταν η συγκεκριμένη Ford Mustang υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές στο εσωτερικό της, όλα έδειχναν ότι είχε έρθει το τέλος της. Αλλά ο καρτουνίστας και σκιτσογράφος Fabrizio De Tommaso είχε άλλα σχέδια, καθώς σκόπευε να την μεταμορφώσει – εξωτερικά τουλάχιστον – σε έργο τέχνης.
 
Με την ονομασία Mustang #FightTheDarkness (Πάλεψε το Σκοτάδι), η αναγεννημένη Mustang, ζωγραφισμένη με σπρέι, παρουσιάστηκε στο διεθνές συνέδριο comic «Lucca Comics & Games» στην Ιταλία.
Υπεύθυνη για την ιδέα ήταν η Ford Ιταλίας, και έτσι απευθύνθηκε στον De Tomasso για την υλοποίησή της, ενώ ψάχνει τώρα να βρει ένα χώρο που θα φιλοξενεί μόνιμα αυτό το μοναδικό έκθεμα.
 
«Αμέσως εμπνεύστηκα μία αστραπή γύρω από το αυτοκίνητο που θα ξεπηδά από το καπό σαν μία έκρηξη ενέργειας. Το αυτοκίνητο αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο σούπερ ήρωας» δήλωσε ο De Tommaso, ο οποίος έχει γνωρίσει διεθνή επιτυχία με δημιουργίες όπως ο εκκεντρικός ερευνητής Dylan Dog.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η Ford πρόσφατα κατασκεύασε την 10.000.000ή Mustang της, ενώ παράλληλα δημιούργησε την επετειακή Ford Mustang Bullitt που τιμά τα 50 χρόνια από την θρυλική, ομώνυμη κινηματογραφική ταινία της Warner Bros.

Tags: FORD MUSTANG