H Nissan τρολάρει την Έκθεση της Φρανκφούρτης!

3.050 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

Ποιος είπε ότι το νέας γενιάς Juke δεν βρίσκεται στην Έκθεση της Φρανκφούρτης; H Nissan έχει άλλη άποψη.


Toυλάχιστον 23 μεγάλες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Μια από τις μεγάλες απουσίες ήταν αυτή της Nissan, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν, αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο και ολοκαίνουριο Juke.

H ιαπωνική εταιρεία θέλησε πάντως να τρολάρει τόσο την Έκθεση της Φρανκφούρτης όσο και ότι αυτή δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, το νέο Juke αποκαλύφθηκε στην Έκθεση «Francfort Show 2019» που έγινε στην φανταστική πόλη Francfort (έτσι λέγεται η Φρανκφούρτη στα γαλλικά), στην περιοχή Charente-Maritime της Γαλλίας. Η Νissan δεν δίστασε να παρουσιάσει και κάποιες φωτογραφίες από την «Έκθεση», στις οποίες φαίνεται το περίπτερο της μάρκας με ένα κόκκινο και ένα γκρι Juke, τοποθετημένο στην μέση του πουθενά.

Στο Facebook μάλιστα λίγες μέρες πριν, η Nissan Γαλλίας διοργάνωσε και μια εκδήλωση σχετικά, καλώντας επί το πλείστον τους παλιούς κατόχους Juke να επισκεφτούν την Franfort λέγοντας πως τους περίμενε ένα ολόκληρο φορτηγό από φαγητά.  Λίγοι απάντησαν…

Το σίγουρο είναι ότι οι Εκθέσεις Αυτοκινήτων δεν είναι τόσο λαμπερές όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως από την μεγάλη Έκθεση αυτό τον μήνα έλειπαν οι εταιρείες: Abarth, Alpine, Alfa Romeo, Aston Martin, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dacia, DS, Ferrari, Fiat, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota και Volvo. 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto