Ο αρχιμηχανικός του Insignia Grand Sport, Andreas Zipser, είπε πως χάρη στη βελτιωμένη ποιότητα και στις νέες τεχνολογίες, το οικογενειακό της Opel θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για κάποια premium
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο αρχιμηχανικός του Insignia Grand Sport, Andreas Zipser, είπε πως χάρη στη βελτιωμένη ποιότητα και στις νέες τεχνολογίες, το οικογενειακό της Opel θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για κάποια premium μοντέλα.

H Opel σκέφτεται premium

5.924 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2017)

Το νέο Insignia Grand Sport έχει πολλούς λόγους να κρυφοκοιτάζει προς την premium κατηγορία. Δείτε τι πιστεύουν στην Opel, αλλά και τι διαπιστώσαμε και εμείς κατά την πρώτη μας επαφή με το μοντέλο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το νέο Insignia Grand Sport είναι η απάντηση της Opel σε μοντέλα όπως τα Ford Mondeo και Volkswagen Passat. Μόνο που η γερμανική εταιρεία έχει υψηλότερους στόχους για το νέο της μοντέλο και γλυκοκοιτάζει προς τα επάνω, νιώθοντας περισσότερο premium, μία αίσθηση που είχαμε και εμείς κατά την πρώτη μας επαφή με το μοντέλο στη Γερμανία.

Η παραγωγή του νέου Insignia Grand Sport ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.

Η παραγωγή του νέου Insignia Grand Sport ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του ο αρχιμηχανικός του Insignia Grand Sport, Andreas Zipser, είπε πως χάρη στη βελτιωμένη ποιότητα και στις νέες τεχνολογίες, το οικογενειακό της Opel θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για κάποια premium μοντέλα όπως το Audi A4, η BMW Σειρά 3 και η Mercedes-Benz C-Class.
  
Ο κος Zipser μιλώντας για το νέο σύστημα infotainment, το head-up display, τις τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης και άλλα χαρακτηριστικά, είπε: «Αν οι αγοραστές δουν τι προσφέρει αυτό το αμάξι σε όρους σχεδίασης και λειτουργικότητας και μετά δουν την τιμή, θα το θεωρήσουν ως μια καλή εναλλακτική».
 
Η παραγωγή του νέου Insignia Grand Sport ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και στη χώρα μας αναμένεται στις αρχές Ιουνίου. Είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο, αλλά χαμηλότερο από το προκάτοχο μοντέλο, ενώ είναι και εξαιρετικά αεροδυναμικό. Είναι ελαφρύτερο έως και 175 κιλά, ενώ εξοπλίζεται με νέο 1.500άρη κινητήρα 140 ή 165 ίππων. Διαθέτει, τέλος, νέα σοφιστικέ τετρακίνηση και χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto