Με οδηγούς τον Carlos Sainz και τον Cyril Despres η Peugeot Sport θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο του 2015 με το νέο αγωνιστικό 2008 DKR στο ράλι Ντακάρ.

Με οδηγούς τον Carlos Sainz και τον Cyril Despres η Peugeot Sport θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο του 2015 με το νέο αγωνιστικό 2008 DKR στο ράλι Ντακάρ.

Η Peugeot επιστρέφει στο Ντακάρ

3.971 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2014)

Η Peugeot επιβεβαίωσε ότι στην επόμενη αγωνιστική σεζόν θα λάβει μέρος στο Ντακάρ με τη συνεργασία των Peugeot Sport, Red Bull και Total και οδηγούς τον Carlos Sainz και τον Cyril Despres.

Με μια φωτογραφία και ένα teaser video η Peugeot Sport ανακοίνωσε επίσημα ότι θα λάβει μέρος την επόμενη χρονιά ξανά στο Ντακάρ, ενός από τα πιο σκληρά ράλι στον κόσμο, ύστερα από 25 χρόνια απουσίας. Σημειωτέον ότι η Peugeot είχε λάβει μέρος στο συγκεκριμένο ράλι από το 1987 ως το 1990.Τώρα λοιπόν, με οδηγούς τον Carlos Sainz, νικητή στο Ντακάρ του 2010 και τον πέντε φορές νικητή με μοτοσικλέτα Cyril Despres, η Peugeot Sport θα λάβει μέρος τον Ιανουάριο του 2015 με το νέο αγωνιστικό 2008 DKR που θα καλύψει έναν «μαραθώνιο» 10.000 χιλιομέτρων σε διάστημα δύο εβδομάδων.Περισσότερες πληροφορίες για το αγωνιστικό μοντέλο που θα συμμετάσχει στο Ντακάρ θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου, στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου.Σε αυτό το πλαίσιο, ο Maxime Picat, CEO της Peugeot δήλωσε:«Η επιτυχία μας στο Pikes Peak 2013 μας έδωσε το κίνητρο για την επιστροφή μας στο Ντακάρ. Ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή η οποία δείχνει τι μπορεί να επιτύχει η Peugeot Sport σε συνεργασία με τις Total και Red Bull. Ήταν μια νίκη που μας έδωσε φτερά και μας οδήγησε στο να δούμε σε ποια άλλα μηχανοκίνητα γεγονότα θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά. Το αποτέλεσμα είναι η επιστροφή μας στο Ντακάρ».
VW LEASEPRO
test center