Η Plug-in υβριδική Mercedes C-Class στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Plug-in υβριδική Mercedes C-Class στην Ελλάδα

4.685 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2021)

Η Plug-in υβριδική Mercedes C-Class ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα σε σεντάν και station-wagon αμάξωμα με τιμή 58.250 ευρώ και 59.650 αντίστοιχα.

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας γενιάς C-Class, ήρθε η ώρα για να γίνει διαθέσιμη η plug-in-hybrid έκδοση C 300 e για το σεντάν αλλά και την wagon έκδοση. Το λανσάρισμα του σεντάν στην Ελληνική αγορά θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ η έκδοση station-wagon θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις εκθέσεις τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα πετρελαιοκίνητα plug-in hybrid μοντέλα.

Με 313 άλογα η Plug-in υβριδική έκδοση

Το 2λιτρο μοτέρ αποδίδει 204 άλογα και 320 Nm ροπής και συνδυάζεται με μια μπαταρία 25,4 kWh που προσφέρει αυτονομία κοντά στα 100 χιλιόμετρα και δίνει ενέργεια στο ηλεκτρικό μοτέρ που προσφέρει από την πλευρά του 129 ίππους και 440 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο αποδίδει συνδυαστικά 313 άλογα και 550 Nm ροπής και έχει την δυνατότητα να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα στο σεντάν και σε 6,2 δευτερόλεπτα στην station-wagon έκδοση, με την μέγιστη τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 245 και στα 240χλμ./ώρα αντίστοιχα.

Ο βασικός εξοπλισμός της C 300 e στην Ελλάδα

Η βασική γραμμή εξοπλισμού είναι η AVANTGARDE, η οποία, εκτός της αερανάρτησης που διατίθεται ως στάνταρ, προσφέρονται επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Σύστημα πλοήγησης με υπηρεσίες πλοήγησης MBUX Navigation Premium, Οθόνη οδηγού 12.3 ιντσών + κεντρική οθόνη 11.9 ιντσών, πακέτο πάρκινγκ συμπ. κάμερας οπισθοπορείας, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκράς γωνίας Active Blind Spot Assist, αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού, δερμάτινο τιμόνι, ψηφιακό ραδιόφωνο, οσφυική υποστήριξη πλάτης καθίσματος 4 σημείων, πτυσσόμενο υποβραχιόνιο πίσω καθισμάτων, ασύρματη φόρτιση Σύστημα προσαρμογής έντασης προβολέων, adaptive Highbeam Assist, αισθητήρας ενεργοποίησης συστημάτων με δακτυλικό αποτύπωμα

Οι τιμές των νέων plug-in υβριδικών εκδόσεων στη χώρα μας:

Η νέα Mercedes C-Class στην Plug-in υβριδική έκδοση C 300 e κοστίζει από 58.250 ευρώ στην σεντάν και από 59.650 ευρώ στην station-wagon έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto