Video: Η Porsche Carrera 4S του Κούγια μετά το ατύχημα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Video: Η Porsche Carrera 4S του Κούγια μετά το ατύχημα

26.470 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2021)

Ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο ατύχημα πριν λίγα 24ωρα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η Porsche Carrera 4S με την οποία ταξίδευε για την Λάρισα.

Ο γνωστός ποινικολόγος και Πρόεδρος της ΑΕΛ είχε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, πηγαίνοντας στη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη. Το πρωί της Δευτέρας ο κ. Κούγιας μίλησε στον ANT1 για το ατύχημά του: «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνω αγωγή και στην Εθνική οδό και στην κατασκευάστρια εταιρεία» είπε σε δηλώσεις του στην εκπομπή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και πιο λεπτομερώς στις συνθήκες του ατυχήματος, λέγοντας ότι σε ευθεία βρήκε λίμνη νερού και «απογειώθηκε». Κατόπιν, το αυτοκίνητο άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Porsche σύμφωνα με τον κύριο Κούγια είναι ίδιο με αυτό του Mad Clip, του γνωστού τράπερ που έχασε τη ζωή του πριν λίγες εβδομάδες σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή. Στην περίπτωση του Mad Clip, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου το αυτοκίνητο φέρεται να ήταν μια 911 Turbo, ενώ σε άλλα αναφέρεται ότι ο άτυχος τράπερ είχε στην κατοχή του μια πισωκίνητη Carrera S. Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο του κ. Κούγια φαίνεται να είναι μια τετρακίνητη Porsche Carrera 4S. Ενημερωτικά, στην εργοστασιακή της μορφή η Carrera 4S εξοπλίζεται με έναν εξακύλινδρο boxer κινητήρα 3,8 λτ. ισχύος 385 ίππων με 420 Nm ροπής και από πλευράς επιδόσεων μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 295 χλμ./ώρα.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος σε πρωινή εκπομπή:
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center