3 φωτογραφίες »

Ο πρόβολος της Traykan εξοπλίζεται με δύο φωτιστικά σώματα LED που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής μπάρας.

To «αγροτικό» της Porsche;

46.212 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2020)

Tι θα έλεγες αν η Porsche προχωρούσε στην κατασκευή ενός ηλεκτρικού και ταχύτατου pick-up με βάση την νέα Taycan;

To πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα pick-up βασισμένο στην νέα Porsche Taycan αναρωτήθηκε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής με το όνομα Adel Bouras, σε περίπτωση που η Porsche αποφάσιζε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Mercedes και να κατασκευάσει ένα πολυτελές «εργαλείο δουλειάς» για επαγγελματικούς σκοπούς.

Το όνομα του ψηφιακού μοντέλου είναι Τraykan και, όπως μπορείτε να καταλάβετε, μοιάζει περισσότερο σαν ένα sportscar που τυγχάνει να έχει στο πίσω του μέρος μια καρότσα παρά σαν ένα πρακτικό pick-up αφοσιωμένο στο να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία.

Ο πρόβολος της Traykan εξοπλίζεται με δύο φωτιστικά σώματα LED που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής μπάρας, ενώ πίο χαμηλά βρίσκονται δύο φώτα ομίχλης, η μαύρη γρίλια και οι, ίδιου χρώματος, αεραγωγοί. Το pick-up πάντως φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί σε κάθε έδαφος αφού το βοηθούν τα ελαστικά για όλα τα τερέν και η μεγάλη απόσταση που έχει από το έδαφος. Στο πίσω μέρος, η μικρή καρότσα δεν έχει χώρο για μεγάλα φορτία, ωστόσο αυτό που τραβά το μάτι είναι οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και τα λεπτά φωτιστικά σώματα.

Η πιθανότητα να προχωρήσει η Porsche στην κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου είναι μικρή. Η pick-up κατηγορία ωστόσο συνεχώς δέχεται «νέες συμμετοχές» και για αυτό ίσως θα ήταν φρόνιμο να μην αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο.
 

Toyota
test center