Την επίσημη παρουσίαση της νέας Rolls-Royce Phantom πραγματοποίησε η εταιρεία.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την επίσημη παρουσίαση της νέας Rolls-Royce Phantom πραγματοποίησε η εταιρεία.

Η Rolls-Royce Phantom έγινε επίσημη

3.056 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2017)

Την επίσημη παρουσίαση της νέας Rolls-Royce Phantom, η οποία επιδιώκει να γίνει το πιο πολυτελές όχημα στον κόσμο, πραγματοποίησε η εταιρεία.

Κοιτάζοντας την εξωτερική εμφάνιση, οι σχεδιαστές εγκατέστησαν μια ψηλότερη μάσκα, στην οποία βρίσκεται το σήμα της εταιρείας (Spirit of Ecstasy), στην οποία βρίσκονται οι νέοι προβολείς, οι οποίοι με τη σειρά τους πλαισιώνονται από τα φώτα ημέρας. Μάλιστα η  Rolls-Royce αναφέρει ότι οι προβολείς είναι οι πιο προηγμένοι στον κόσμο και μπορούν να φωτίσουν πάνω από 600 μέτρα.

Oι σχεδιαστές εγκατέστησαν μια ψηλότερη μάσκα.

Oι σχεδιαστές εγκατέστησαν μια ψηλότερη μάσκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Προχωρώντας προς τα πίσω η Phantom έχει εξοπλιστεί με λωρίδες από ανοξείδωτο ατσάλι που καμπυλώνουν κατά μήκος των άνω άκρων του καπό αλλά και γύρω από το παρμπρίζ, ενώ το πίσω μέρος του πολυτελούς σεντάν θα μπορέσει κανείς να βρει ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, στο οποίο «κάθεται» το πίσω τζάμι. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Phantom διαθέτει ζάντες 22 ιντσών.
 
Η σχεδίαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου περιλαμβάνει ολοκαίνουργια εμπρός καθίσματα, ενώ οι επιβάτες θα μπορέσουν να βρουν δύο TFT οθόνες 12,3 ιντσών, ένα αναλογικό ρολόι και μια ποικιλία χειροποίητων διακοσμητικών ξύλων. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν τοποθετήσει πάνω από 130 κιλά ηχομονωτικού υλικού, προκειμένου να μην  περνάει θόρυβος μέσα στη καμπίνα.
 
Τέλος σε ότι αφορά την δύναμη του νέου μοντέλου, αυτή προέρχεται από έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα V12 twin-turbo 6.75 λίτρων που παράγει 563 άλογα και 900 Nm ροπή, ο οποίος συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw