Η Μercedes-Benz W222 BRABUS.

H S-Class της Aποκάλυψης!

1.652 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Tην λύση σε όσους θέλουν να οδηγούν S-Class ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές του πλανήτη έδωσε με την πρότασή του ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Καλή η πολυτέλεια και η άνεση που προσφέρει η S-Class αλλά τι θα λέγατε αν η Mercedes ανέτρεπε τα δεδομένα και ξάφνιαζε τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας μια… off-road έκδοση της πολυτελούς μοντέλου για τους εκατομμυριούχους που δεν θέλουν να αποχωριστούν το γερμανικό σεντάν ούτε και στις πιο απαιτητικές εξορμήσεις τους;
 
To αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες δεν είναι φυσικά πραγματικό αλλά ένα ψηφιακό σχέδιο του Oleg Oscar. Το όνομά του είναι Μercedes-Benz W222 BRABUS και, σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε να κατασκευαστεί για χάρη διάφορων Ρώσων ολιγαρχών που θα ήθελαν πολύ να έχουν ένα τέτοιο ιδιαίτερο όχημα στο garage τους.

Ρίχνοντας μια ματιά στις εικόνες, την παράσταση κλέβουν φυσικά οι τεράστιοι τροχοί που έχουν τοποθετηθεί στο πολυτελές γερμανικό σεντάν αλλά και το γιγάντιο προστατευτικό που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προβόλου. Τέλος, στο πίσω μέρος, διακρίνονται άλλοι δύο τροχοί, ακόμη μεγαλύτερου μεγέθους, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο ρόλος τους.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN